gorky1000 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 mam konto e-mail w wirtualnej ale odbieram wiadomosci za posrednictwem outlok expresa 6, musialem zrobir reinstal systemu no i stracilem dla mnie wazne wiadomosci z ostatniego miesiaca, mam pytanie czy jest szansa na ich odzyskanie a jezeli tak to w jaki sposob? z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jeżeli formatowałeś dysk i zainstalowałeś ponownie system to nie ma sans na odzyskanie poczty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgadzam sie z poprzednikiem, po formacie nie ma szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgadzam sie z poprzednikiem, po formacie nie ma szans. A ja się z tobą nie zgadzam :D . Po samym formacie szanse są ale po ponownym zapisaniu na dysku danych już ich nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ale ja nie robilem formatu, tylko zainstalowalem winde w nowym katalogu i mam stara konfig na tej samej partcji tylko w jakim folderze sa te wiadomosci przechowywane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a jeśli nie formatowałeś to szukaj w Document&Settings, dalej wchodzisz w swoje konto. Książka adresowa jest w "Dane AplikacjiMicrosoftAddres Book", natomiast wiadomości są zapisane w "Ustawienia LokalneDane AplikacjiIndetities{....jakieś cyferki....}MicrosoftOutlook Express". Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgadzam sie z poprzednikiem, po formacie nie ma szans. A ja się z tobą nie zgadzam :D . Po samym formacie szanse są ale po ponownym zapisaniu na dysku danych już ich nie ma. Szanse są marne, przynajmniej u mnie byly, probowalem różnymi programami do odzyskiwania danych i przewaznie znajdowala sie czesc plikow a reszta byla uszkodzona. Oczywiscie nie zapisalem na tej partycji nic od formatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ups :oops: ... triple post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ale ja nie robilem formatu, tylko zainstalowalem winde w nowym katalogu i mam stara konfig na tej samej partcji tylko w jakim folderze sa te wiadomosci przechowywane? Szukaj plików z rozszerzeniem dbx. Są to Elementy usunięte.dbx, Skrzynka odbiorcza.dbx i tak dalej. Te pliki muszą trzeba przenieść do folderu gdzie aktualnie outlook przechowuje poczte. Skonfiguruj później outlooka na te same skrzynki z których korzystałeś to pojawią ci się wszystkie stare maile automatyccnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgadzam sie z poprzednikiem, po formacie nie ma szans. A ja się z tobą nie zgadzam :D . Po samym formacie szanse są ale po ponownym zapisaniu na dysku danych już ich nie ma. Szanse są marne, przynajmniej u mnie byly, probowalem różnymi programami do odzyskiwania danych i przewaznie znajdowala sie czesc plikow a reszta byla uszkodzona. Oczywiscie nie zapisalem na tej partycji nic od formatu. Widze że były chwilowe problemy z działaniem forum. Ja ostatnio odzyskiwałem dane(w tym poczte) po skasowaniu partycji(wszystkich). Odzyskałem 100% danych z partycji systemowej ale tylko dlatego ze była zdefragmentowana wcześniej. Ze sfragmentowanych partycji odzyskiwanie danych idzie już gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 To chyba dlatego, bo ja robie defragmentacje zaraz po zainstalowaniu windy i reszty smieci, a jak system sie pie4%#li to format. Albo poprostu mam takie szczescie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...