Stachu95 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Siema, skladam dla siebie kompa i mam pewien problem albo i nie ? otoz mam plyte b550 aorus pro, ram 2x8 4133mhz patriot viper, dysk ssd m2 nvme adata sx8200 pro i zasilacz silentium pc 750 w. Stwierdzilem ze zbuduje co mam i poczekam za prockiem i grafa. Wszystko podlaczylem do obudowy i komp nie daje jakichkolwiek oznak zycia po wlaczeniu czy to z guzika, czy na krotko z pinow na mobo. Na plycie jest tez wbudowane rgb i rowniez nic. Zasilacz sprawdzilem na krotko podlaczajac kable do pinow na 24pinowym kablu i ruszyl z wentylatorem ktory podpialem przez molexa. Czy jest mozliwe to ze bez procka plyta nawet nie ruszy zeby zakrecic wentylatorami? Na necie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 w teście POST pierwszy leci procesor, jeżeli go nie ma to płyta nie ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...