Gość Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 yo tak sobie siedze i się nudze aż wpadłem na pomysł aby jakiś fajny film obejrzeć z gatutku sf/fanasy i mam do was proźbe dajcie jakieś przykłady filmów wrtych obejrzenia oprórz: -LOTR'a hehe wiadomo -Star Wars też wiadomo -Dune -Wilow -Bitwa o Endor -Conan bo je oglądałem :lol: i dla tych co nie ogladali to POLECAM. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no patrz :) akurat dzisiaj tez mnie naszlo na sf/fantasy :D - galaxy quest / ko(s)miczna zaloga - alien 1-4 / obcy ... - star trek - filmy - dragon heart / ostatni smok - sphere / kula - bedzie w tvn - contact / kontakt - space odyssey / odyseja kosmiczna - obie czesci - the 6th day / szosty dzien http://www.sciflicks.com/movies_by_category.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Z sf: Łowca Androidów (Blade Runner). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 blade runner, matrix i reszta, cube 1 i 2, 5 element, A.I., i jeszcze kilka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a, jeszcze z klasyki anime ;) akira i ghost in the shell - oba swietne sf/cyberpunk 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 13 Pietro Impostor Dwa malo znane filmy oba naprawde swietne. O jakosci drugiego niech swiadczy to ze jest na podstawie opowiadania Philipa K. Dicka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Impostor średni. Książka lepsza. W ogóle ostatnio zrobił się wysyp na filmy na podstawie Dicka ;] Co do anime to świetny jest jeszcze patlabor 2, a z odcinkowych neon genesis evangelion i cowboy bebop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 czerwona planeta , misja na marsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Star Trek - filmy pełno metrażowe jako uzupełnienie do ST: Voyager, ST: The next genration, ST: The original Series, ST: Deep Space 9 i ostani serial Enterprise. r0x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Impostor średni. Książka lepsza. W ogóle ostatnio zrobił się wysyp na filmy na podstawie Dicka ;] Co do anime to świetny jest jeszcze patlabor 2, a z odcinkowych neon genesis evangelion i cowboy bebop. Domyslam sie jak bardzo zmieniony poo tym jak najpierw poogladalem Raport Mniejszosci a pozniej przeczytalem opowiadanie :P Ale film mi sie b.podobal chociaz wierze ze ksiazka lepsza ;) DObrze ze Dick duzo tego napisal - mam co czytac w wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 oj dużo tego będzi: Star Wars LOTR Dungeon & Dragons (za klimat, coś dla wyjadaczy AD&D) Dune Dark City Alien] Czerwona Planeta Planeta Małp (ale ta stara z lat 70 tych) Ewoks "Walka O Endor" ghost in the shell Matrix Johny Memonik itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a co powiecie o TITAN A.E. bo wlasnie wpadl mi w rece i sie przymierzam; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Alien 1,2,3,4 Predator 1,2 W mgnieniu oka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Equilibrium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a moze by cos poczytac dla odmiany :arrow: Sapkowski - wiedzmin ? :D Kazz: Dungeon & Dragons - hmm znam, spodziewalem sie ciekawego filmu a skonczylo sie na glupiej komedyjce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Najlepsze filmy zostały już wymienione :) oczywiście chodzi o: - Odyseja kosiczna 2001 (2001: A Space Odyssey) (Kubrick i Clark rządzą :) ) - Odyseja kosmiczna 2010 (2010) - Blade Runner Reszta to tylko filmiki a to jest prawdziwe kino. Z nowych filmów, bardzo przyjemnie ogląda się jeszcze Solaris. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 UKRYTY WYMIAR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hehe a jak sobie tak pomyślałem że hulka bym sobie obejrzał podajcie mi jakiegoś dobrego hulka na kazie (i tylko na kazie bo emule i DC mi nie działają) i nie żaden fake bo już chyba z 5 takich zassałem i doopa najlepiej aby to był DVD-Screener oczywiście divx lub xvid. Z góry wielkie thx. P.S. Nie mówcie żebym poszedł na to do kina boszkoda mi kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 To ja od siebie: Fantazy: LOTR Mist of Avalon (podobal mi się) Conan - klasyka ;) W TVP kiedyś był seraial Robin Hood (nie ten nowy beznadziejny) miał fajny klimat, zna ktoś może tytuł tego dokładny :?: SF: Stargate The Movie Stargate SG1 series - jestem maniakalnym wyznawcą :) Star Trek - mniej maniakalny wyznawca Dune Odyseja Kosmiczna (obie) i inne.. ale nie bede się powratzał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 To ja od siebie: Fantazy: (...) W TVP kiedyś był seraial Robin Hood (nie ten nowy beznadziejny) miał fajny klimat, zna ktoś może tytuł tego dokładny :?: Od kiedy to Robin Hood to fantasy?? Chyba, że o czymś nie wiem :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Sorx mialo być w innym miejscu(na końcu) poprostu chciałem sie spytać :) bo mi sie przypomniało jak pisałem :) Nie jest to może fantazy, ale ten serial troszke pod nie podchodził, szczególnie klimatem. Ale nie bij ;) jush nie bede. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja nie biję, tylko pytam - Robin Hood'a znam z książki a w filmach mogli cośik pozmieniać :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Equilibrium ale tylko w DVD rip 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Crazy_Ivan: solaris? A czytałeś książkę? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Crazy_Ivan: solaris? A czytałeś książkę? ;]sie wczepie :twisted: - ksiazka byla lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Crazy_Ivan: solaris? A czytałeś książkę? ;]sie wczepie :twisted: - ksiazka byla lepsza.Ma się rozumieć, to nie podlega dyskusji, ale film tez się przyjemnie ogladało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Może się przyjemnie oglądało ale widziałem duże odejście od przekazu Lema ;]Może się przyjemnie oglądało ale widziałem duże odejście od przekazu Lema ;] No ale czego się tu spodziewać... w końcu to ameryka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hehe a jak sobie tak pomyślałem że hulka bym sobie obejrzał podajcie mi jakiegoś dobrego hulka na kazie (i tylko na kazie bo emule i DC mi nie działają) i nie żaden fake bo już chyba z 5 takich zassałem i doopa najlepiej aby to był DVD-Screener oczywiście divx lub xvid. Z góry wielkie thx. P.S. Nie mówcie żebym poszedł na to do kina boszkoda mi kasy. Film poza efektami specjalnymi nie ma duzo do zaoferowania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bman Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 To ja od siebie: Stargate SG1 series - jestem maniakalnym wyznawcą :) True True :!: Serial wymiata i juz nie moge sie doczekac nastepnego odcinka z SciFi :twisted: Pozatym ostatnio Farscape - ale dopiero 1 sezon ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 AVALON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...