irnlng Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Event Horizon - Ukryty Wymiar muzyka i napiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgadzam sie ze treki w kazdej postaci sa najlepsze:) Ogladam po raz trzeci calosc TNG i coraz bardziej mi sie podoba. Voyager hmm obejrzalem ale nie jestem fajne, entki im nowsze tym lepsze:D Z pozostalych scfi to bardzo dobry jest serial stargate (btw to mam do sprzedania zbedna kopię za koszt nosnika cale 6 sezonow nagranych na dvd-r) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Oglądaliście THE CORE-Jądro Ziemi,nawet fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Oprócz tego, że fizyka się kupy nie trzyma i ogólnie marny jest ;] A z klasyki jeszcze kilka pozycji mi się przypomniało: kosiarz umysłów kontakt mad max mechaniczna pomarańcza gry wojennne (trochę z obrzerza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 SG1 Rulezzz :) właśnie oglądam 7 sezon. A polecam jeszcze Brazil i Gattaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 (...) kontakt (...) Czy to taka klasyka? Pozatym imho film przeciętny :? (tzn. myślałem że będze lepszy :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 (...) kontakt (...) Czy to taka klasyka? Pozatym imho film przeciętny :? (tzn. myślałem że będze lepszy :wink: ).fakt, ze malo ufoludkow, ale pomysl ciekawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No może nie klasyka ;] Ale na pewno był lepszy od 'the core' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...