Mutos Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Pozdrowienia dla calej ekipy Tweak.pl z Amsterdamu przesyla Mutos!! Siedze przy antycznym laptopie, ale jakos jest ;) Pozdr! (Ten topic to odpowiednik pocztówki ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Pozdrowienia dla calej ekipy Tweak.pl z Amsterdamu przesyla Mutos!! Siedze przy antycznym laptopie, ale jakos jest ;) Pozdr! (Ten topic to odpowiednik pocztówki ;) ) ... zapomniałes chyba dodac w haszbarze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ... a mi sie wydaje ze chciales mnie zdenerwowac :evil: ;) :lol: ja siedze w warszawie a ty w amsterdamie :lol: ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ciekawe po co tam pojechałes ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a ja bede inny ;) dzieki za pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Pozdrow Tiesto odemnie ... :D (dla tych co nie wiedza #1 techno DJ na swiecie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Pozdrow Tiesto odemnie ... :D (dla tych co nie wiedza #1 techno DJ na swiecie) :)ja to ocenie :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Pozdrow Tiesto odemnie ... :D (dla tych co nie wiedza #1 techno DJ na swiecie) :) Tiesto LOL On siedzi prawie caly czas na florydzie, juz jest prawie jak "rezydent" razem z van dyk'iem w clubspace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Thx za podroowki :) Nie przesadzaj z zielem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jakie tam znowu haszbary - to nie dla mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jakie tam znowu haszbary - to nie dla mnie... no to po jakiego tam pojechales :wink: trzeba bylo na mazury sie wybrac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jakie tam znowu haszbary - to nie dla mnie... no to po jakiego tam pojechales :wink: trzeba bylo na mazury sie wybrac :lol: Dokładnie mazury rulzz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jakie tam znowu haszbary - to nie dla mnie... no to po jakiego tam pojechales :wink: trzeba bylo na mazury sie wybrac :lol: Do rodziny - wremoncie pomagac... Zeby jechac na Mazury czy gdziekolwiek trzeba miec kwit, a ten wyjazd nic mnie nie kosztowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 stary nie gadaj ze nei siedzisz w haszbarach !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 stary nie gadaj ze nei siedzisz w haszbarach !!!!!!!!!!No wyobraz sobie, ze nie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a wybierasz sie do jakiegos klubu? jak tak to opisz wrazenia pozniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Taaa, wlasnie jestem w klubie - internetcafe z 250 kompami :( Nie mam sily - po calym dniu roboty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 hehe... Pocztówka mówisz... ale chwila: -Adresat jest -Nadawca jest -Treść jest -A gdzie fota??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Dzięx za podrówka :D. Jakie tam łącza mają? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Hehe, co ja bede gorszy :P Pozdrowienia z San Francisco :P A to zebym nie byl goloslowny(Sid ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Giżycko tez pozdrawia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Giżycko tez pozdrawia :D Kurcze fajnie tam macie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 to i ja sie dolacze POZDRO Z EŁKU :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...