drapi131 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Witam kupiłem niedawno router jak w tytule netgear 7000 który przez 1 miesiąc był chroniony usługą bitdefender ale subskrypcja się zakończyła, mój komputer już przez prawie rok czasu jest chroniony właśnie tym antywirusem, moje pytanie brzmi czy jest możliwość chronienia tego rutera za pomocą subskrybcji bitdefender który chroni mój komputer czy niestety netgear armor trzeba kupić osobno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Jak masz subskrypcję na więcej niż jedno urządzenie to można spróbować , o ile licencja na komputery obejmuje urządzenia typu router etc. Choć jak zabezpieczenia wewnętrzne routera są porządne to nie wiem czy czasem nie będzie to po prostu dublowanie zabezpieczeń . Poczekaj aż Zabuza przyjdzie i się wypowie w tej kwestii . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapi131 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Tak mam subskrypcję na 5 urządzeń tylko nie wiem jak to zrobić bo jak klikam w programi tzn bitdefender chroń dodatkowe urządzenie to daje mi link do odpalenia na tym urządzeniu którego dodatkowo chcę chronić ale jak wkleić link do routera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 The Bitdefender i NETGEAR Armor nie są ze sobą połączone i działają niezależnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...