Jajko_xD Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam, Chciałbym kupić pada ze względu na wygodę, wszystko jedno czy kabel czy bez. Mam upatrzone 2 modele ale nie wiem czy opłaca się kupować "podróbki". Modele: - PowerA Xbox One Enhanced Spectra (https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/powera-xbox-one-enhanced-spectra.bhtml?gclid=Cj0KCQiA48j9BRC-ARIsAMQu3WT58G2iKEb3txhrddh0w2mjxlyQRemkFaCkIPl36OTruAI7g7ovFJcaAhwJEALw_wcB&gclsrc=aw.ds) - PDP Afterglow (https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/pdp-pad-przewodowy-afterglow-xbox-one.bhtml) Albo może jednak lepiej kupić oryginał? Jedyna ważna rzecz to kompatybilność z grami i najlepiej konsolą (nie zdecydowałem jaką bo najprawdopodobniej w przyszłości będę kupował na razie PC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Te PDP SA LEPSZE OD oryginału polecamWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 PDP, to pady na licencji i często je polecam osobom, które szukają budżetowego rozwiązania bez zabawy w emulatory, które lubią czasem nie działać w zależności od gry. Działają z konsolami i nie trzeba martwić się o baterię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 W dniu 16.11.2020 o 13:31, R3jn napisał: Te PDP SA LEPSZE OD oryginału polecam Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Nie są. Mój wytrzymał 3 msc, później zwrot gotówki. Miałem dokładnie ten model - zaczęło się od dubleclicku na przycisku A, potem dpad zaczął świrować. Mam oryginalnego pada od XONE, który wytrzymał ze mną no z 4-5 lata. Upadł mi niezliczoną ilość razy, przy walce z Olgierdem w W3 prawie go rozwaliłem o ścianę, a on dalej działa. Polecam albo dołożyć i kupić nówkę, albo używkę w jakimś cexie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajko_xD Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 W dniu 17.11.2020 o 15:31, roar.RAR napisał: Nie są. Mój wytrzymał 3 msc, później zwrot gotówki. Miałem dokładnie ten model - zaczęło się od dubleclicku na przycisku A, potem dpad zaczął świrować. Mam oryginalnego pada od XONE, który wytrzymał ze mną no z 4-5 lata. Upadł mi niezliczoną ilość razy, przy walce z Olgierdem w W3 prawie go rozwaliłem o ścianę, a on dalej działa. Polecam albo dołożyć i kupić nówkę, albo używkę w jakimś cexie. A najtańsze ile, bo wolałbym do 200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 4 godziny temu, Jajko_xD napisał: A najtańsze ile, bo wolałbym do 200zł Nie wiem, sprawdź sobie. Samodzielności trochę. Poszukaj używki na olx czy połaź po lokalnych sklepach z grami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 4 godziny temu, Jajko_xD napisał: A najtańsze ile, bo wolałbym do 200zł Nie wiem, sprawdź sobie. Samodzielności trochę. Poszukaj używki na olx czy połaź po lokalnych sklepach z grami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...