Jajko_xD Posted November 16, 2020 Report post Posted November 16, 2020 Witam, Chciałbym kupić pada ze względu na wygodę, wszystko jedno czy kabel czy bez. Mam upatrzone 2 modele ale nie wiem czy opłaca się kupować "podróbki". Modele: - PowerA Xbox One Enhanced Spectra (https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/powera-xbox-one-enhanced-spectra.bhtml?gclid=Cj0KCQiA48j9BRC-ARIsAMQu3WT58G2iKEb3txhrddh0w2mjxlyQRemkFaCkIPl36OTruAI7g7ovFJcaAhwJEALw_wcB&gclsrc=aw.ds) - PDP Afterglow (https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/pdp-pad-przewodowy-afterglow-xbox-one.bhtml) Albo może jednak lepiej kupić oryginał? Jedyna ważna rzecz to kompatybilność z grami i najlepiej konsolą (nie zdecydowałem jaką bo najprawdopodobniej w przyszłości będę kupował na razie PC). Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
R3jn Posted November 16, 2020 Report post Posted November 16, 2020 Te PDP SA LEPSZE OD oryginału polecamWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Saper11 Posted November 17, 2020 Report post Posted November 17, 2020 PDP, to pady na licencji i często je polecam osobom, które szukają budżetowego rozwiązania bez zabawy w emulatory, które lubią czasem nie działać w zależności od gry. Działają z konsolami i nie trzeba martwić się o baterię. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
roar.RAR Posted November 17, 2020 Report post Posted November 17, 2020 W dniu 16.11.2020 o 13:31, R3jn napisał: Te PDP SA LEPSZE OD oryginału polecam Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Nie są. Mój wytrzymał 3 msc, później zwrot gotówki. Miałem dokładnie ten model - zaczęło się od dubleclicku na przycisku A, potem dpad zaczął świrować. Mam oryginalnego pada od XONE, który wytrzymał ze mną no z 4-5 lata. Upadł mi niezliczoną ilość razy, przy walce z Olgierdem w W3 prawie go rozwaliłem o ścianę, a on dalej działa. Polecam albo dołożyć i kupić nówkę, albo używkę w jakimś cexie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jajko_xD Posted November 18, 2020 Report post Posted November 18, 2020 W dniu 17.11.2020 o 15:31, roar.RAR napisał: Nie są. Mój wytrzymał 3 msc, później zwrot gotówki. Miałem dokładnie ten model - zaczęło się od dubleclicku na przycisku A, potem dpad zaczął świrować. Mam oryginalnego pada od XONE, który wytrzymał ze mną no z 4-5 lata. Upadł mi niezliczoną ilość razy, przy walce z Olgierdem w W3 prawie go rozwaliłem o ścianę, a on dalej działa. Polecam albo dołożyć i kupić nówkę, albo używkę w jakimś cexie. A najtańsze ile, bo wolałbym do 200zł Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
roar.RAR Posted November 18, 2020 Report post Posted November 18, 2020 4 godziny temu, Jajko_xD napisał: A najtańsze ile, bo wolałbym do 200zł Nie wiem, sprawdź sobie. Samodzielności trochę. Poszukaj używki na olx czy połaź po lokalnych sklepach z grami. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
roar.RAR Posted November 18, 2020 Report post Posted November 18, 2020 4 godziny temu, Jajko_xD napisał: A najtańsze ile, bo wolałbym do 200zł Nie wiem, sprawdź sobie. Samodzielności trochę. Poszukaj używki na olx czy połaź po lokalnych sklepach z grami. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...