revvers Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam, potrzebuje pomocy w kwestii doboru tabletu, rozważam pomiędzy S6 WIFI w cenie 3099zł a zaledwie o 100zł droższą wersją S7 (w przypadku S7 też o 150zł droższa jest klawiatura) W przypadku tego drugiego mam obawy co do matrycy LCD, dlatego potrzebuje fachowej porady czy są słuszne czy nie i waszych opinii na ten temat. Nigdzie nie mogę znaleźć też materiałów w których zestawione były by te dwa tablety pod kątem wyświetlania vidoe/obrazu. No i nie wiem też o co chodzi z HDR, jedni podają że S6 inni że nie że tylko S7, w jeszcze innych źródłach trafiłem z S7 ma ale na Netfixie nie działa etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 OLED zawszę będzie lepszy od LCD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...