jakac Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Czy możecie napisać różnicę temperatur wody w układzie oraz procesora, moja różnica temperatur waha się w granicach 20 stopni <- i to mi się strasznie nie podoba dokładniej to woda ma 35* a procek 55* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 To bardzo dużo masz ;/ Bloczki jakieś "niefirmowe" ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 To bardzo dużo masz ;/ Bloczki jakieś "niefirmowe" ???? bloczki są raczej ok może pompkę mam słabą (aquashut 600 l/h <- Prawie 0 ciśnienia) Teraz nie mam podłaczonej nagrzewnicy tylko wiadro to dlatego te 55 * <- ale to chyba nie ma znaczenia i nie powinno być takiej różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 coś mi tu smierdzi znowu jak ustawiam na 2.2 GHz i 1,67 to różnica = 10 stopni :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 coś mi tu smierdzi znowu jak ustawiam na 2.2 GHz i 1,67 to różnica = 10 stopni :?:poprostu na 2400MHz juz twoj uklad nie wyrabia i jedzie na resztkach mozliwosci ,a na 2200 i nizszych masz normalna roznice temp. ktora zbic mozesz troche zwiekszajac wydajnosc pompki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 u mnie na 200x10,5 1,725v jest 8 stopni różnicy; pomiar przed nagrzewnica (w zbiorniku z pompką); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Panowie ja z uporem maniaka powtzrzam, ze jak juz podajecie temp wody to mowcie czy ona jest mierzona za czy przed nagrzewnica bo inaczej to wyniki mozna o dupe potloc :? BTW u mnie temp proca jest o 4* wyzsza niz wody (temp wody mierzona przed nagrzewnica) w idle w stress 5-6* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Panowie ja z uporem maniaka powtzrzam, ze jak juz podajecie temp wody to mowcie czy ona jest mierzona za czy przed nagrzewnica bo inaczej to wyniki mozna o <font color="#FF0000">[ciach!]</font> potloc :? BTW u mnie temp proca jest o 4* wyzsza niz wody (temp wody mierzona przed nagrzewnica) w idle w stress 5-6* Mam praktycznie identyczne wyniki. Woda po przejściu przez 3 bloki i przed nagrzewnicą. Temp. otoczenia dochodząca do 30 stopni 8O PS Ostatnio włozyłem w dziurkę do odpowietrzania termometr i o nim zapomniałem... i wpadł biedak do środka... i leży tam cały czas... :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 [;;;] PS Ostatnio włozyłem w dziurkę do odpowietrzania termometr i o nim zapomniałem... i wpadł biedak do środka... i leży tam cały czas... :oops: :lol: Niech mu woda lekka bedzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 U mnie 13 w stress (pomiar wody w zbiorniczku -> za nagrzewnicą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja mam ZA nagrzewnicą temp. wody 33 - 34 stopnie. A na procu (Nukleon) 35 - 37 :P :o Myślicie, ze płyta (patrz opis) robi jakieś zakłamania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ja mam ZA nagrzewnicą temp. wody 33 - 34 stopnie. A na procu (Nukleon) 35 - 37 :P :o Myślicie, ze płyta (patrz opis) robi jakieś zakłamania? zeby uzyskać takie wyniki trzeba mieć bardzo durzy przepływ wody Napisz kaką masz pompkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 AquaSzit :D :D :D :D :D :D 600l/h. Ale krótkie węzki i w ogóle :P :P :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 U mnie w konfigu sa temp, ale przyznam, ze to jakas lewizna, bo roznice sa bardzo duze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...