Grolshek Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 tylko że przejście z kiepskiego 17 calowego CRT na dobry markowy CRT też daje bardzo dobry efekt więc twoja przesiadka o niczym nie świadczy. przesiadłeś się pewnie z nienajnowszego monita (tak wnoskuję bo po co zmieniać nowy monit ?) co innego porównanie najnowszego i najlepszego CRT z najnowszym i najlepszym LCD. a różnica w cenie kolosalna i w grach jednak CRT wychodzi lepiej. do netu, windowsa, office i takich tam powolnych gierek LCD jest lepszy. Wczoraj kupilem dla znajomej LCD 17" ACER AL716. Tani jak na LCD bo w cenie 15" innych firm. Obraz byl ladny, cieniutki ekranik, wbudowane 2 glosniczki, jednym slowem totalny bajer. Jednakze jesli chodzi o porownanie do CRT to wydaje mi sie ze CRT sa nadal do przodu. Szczegolnie jesli chodzi o kolory, jasrawosc etc. Ja mam 19" VIEWSONICa. W miare dobry ale z pewnoscia nie najlepszy. Za to w tej samej cenie co ten LCD kumpel ma 19" SONY TRINITRON monitor. Jakby porownac ACER LCD 17" do tego SONY to SONY ma znacznie lepszy obraz. Eee a ja wczoraj kupilem Seicento i dziwie sie ze nie jezdzi jak BMW... to zapraszam na www.centomania.pl :) Spoko dzieki to byla tylko taka przenosnia artystyczna :wink: Poza tym ja kupuje Toyote.Takiego syfu jak Fiat to sie nawet nie dotkne.Dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Grolshek, 8O a cos nie gra ? :lol:Pytam tylko czy chcesz nam powiedziec wszystkim ze nie widze u siebie na monitorze wiecej niz 40fpsow ? Moze mi sie wydawac ale chyba cos bredzisz...Polecam wiecej praktyki mniej teorii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...