Skocz do zawartości
michalak

Przesiadka na LCD

Rekomendowane odpowiedzi

tylko że przejście z kiepskiego 17 calowego CRT na dobry markowy CRT też daje bardzo dobry efekt więc twoja przesiadka o niczym nie świadczy.

przesiadłeś się pewnie z nienajnowszego monita (tak wnoskuję bo po co zmieniać nowy monit ?) co innego porównanie najnowszego i najlepszego CRT z najnowszym i najlepszym LCD.

a różnica w cenie kolosalna i w grach jednak CRT wychodzi lepiej. do netu, windowsa, office i takich tam powolnych gierek LCD jest lepszy.

Wczoraj kupilem dla znajomej LCD 17" ACER AL716. Tani jak na LCD bo w cenie 15" innych firm. Obraz byl ladny, cieniutki ekranik, wbudowane 2 glosniczki, jednym slowem totalny bajer. Jednakze jesli chodzi o porownanie do CRT to wydaje mi sie ze CRT sa nadal do przodu. Szczegolnie jesli chodzi o kolory, jasrawosc etc. Ja mam 19" VIEWSONICa. W miare dobry ale z pewnoscia nie najlepszy. Za to w tej samej cenie co ten LCD kumpel ma 19" SONY TRINITRON monitor. Jakby porownac ACER LCD 17" do tego SONY to SONY ma znacznie lepszy obraz.

Eee a ja wczoraj kupilem Seicento i dziwie sie ze nie jezdzi jak BMW...

to zapraszam na www.centomania.pl :)

Spoko dzieki to byla tylko taka przenosnia artystyczna :wink: Poza tym ja kupuje Toyote.Takiego syfu jak Fiat to sie nawet nie dotkne.Dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grolshek, 8O a cos nie gra ? :lol:

Pytam tylko czy chcesz nam powiedziec wszystkim ze nie widze u siebie na monitorze wiecej niz 40fpsow ? Moze mi sie wydawac ale chyba cos bredzisz...Polecam wiecej praktyki mniej teorii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...