Ogniatysmall Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Cześć! Składam pc do pracy (autocad, etc) I zabawy Póki co mam tak Monitor samsung g7 odyssey 32* Plyta główna asus rog strix X570 e gaming Procesor ryzen 9 5900x Grafika tu póki co poluje, bardziej skłaniam się do rtx 3080( dlss i Rt) bądź rt6800x jeśli zdobędę dobre argumenty Potrzebuje pomocy z obudowa. Nie potrzebuje światełek tylko żeby była w miarę cicha i się nie grzała cena do 300-500zl max Kości ram 2x 16gb Corsair Vengeance( z myślą o rozbudowie o kolejne 2x16) Zasilacz zastanawiam się nad 850w a 1000w do 550zl? Chłodzenie procesora nie będę ukrywał że to jedyna rzecz która mi się podoba w sensie wygląd+ podobno są ciche (często użytkuje obok spiocha) Myślę o nzxt z63 wydaje mi się trochę drogie ale no ładne. Liczę na jakieś podpowiedzi zamienników czy to powietrzne czy wodne To chyba wszystko? Z góry dzięki za podpowiedzi i pomoc Edytowane 24 Listopada 2020 przez Ogniatysmall Dopisanie opisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...