rybczynsky Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 A z innej beczki - jest sens czekać na 3060 Ti? Cenowo wygląda lepiej o kilka stówek niż 3070, ale wydajność nieco niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 8 godzin temu, rybczynsky napisał: A z innej beczki - jest sens czekać na 3060 Ti? Cenowo wygląda lepiej o kilka stówek niż 3070, ale wydajność nieco niższa. Bardziej opłacalny niż 3070 jeśli chodzi o stosunek cena/wydajność. w x-komie niby jest 3060Ti MSI Gaming Trio za 2300, warto brać jeżeli rzeczywiście uda się go za tą cenę kupić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybczynsky Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Dramat z zamówieniami:) Kart nie ma, procesorów też nie;) Szukam alternatywnych źródeł, bo zestaw chcę taki, jak wybrałem. Podobno coś w styczniu z kartami ma się ruszyć (tak mi powiedzieli na morelach i w x-kom), ale czy to prawda to nie wiem. Masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybczynsky Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 W dniu 2.12.2020 o 18:52, borsuczy_król napisał: Bardziej opłacalny niż 3070 jeśli chodzi o stosunek cena/wydajność. w x-komie niby jest 3060Ti MSI Gaming Trio za 2300, warto brać jeżeli rzeczywiście uda się go za tą cenę kupić. Odpuściłem 3060 Ti. Chcę jednak zostać przy 3070. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...