Czukwe Bukwe Ambalabamba Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Witajcie ;) potrzebuję pomocy, jestem w tym temacie totalnie zielony a chyba porwałem sie na zbyt głęboką wodą, mianowicie chciałbym złożyć nowy sprzęt ale ciężko mi wybrać odpowiedni, posiadam tylko Dysk SSD KINGSTON A400 480GB. Komputer miałby służyć głównie do gier, nie wiem czy jest to możliwe ale resztę chciałbym dokupić za max 1100zł. Dziękuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Z nowych części nie wiele zdziałać - procki pokroju Athlon 3000GE lub Pentium G6400 + iGPU , do tego 8GB ram i zasilacz 350W . Athlon jest nieco tańszy i ma lepsze iGPU . Jak chcesz coś lepszego np. jakiś polecingowiec na bazie I3/I5 + GTX1050 czy coś lepszego jak starczy kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...