jonathan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Chodzi mi o tytul i wykonawce teledysku. Nie ogladam MTV ani innych shitow ale ta piosenka wpadla mi w ucho Na teledysku jakas panna (brunetka) wspina sie po scianie jakiegos budynku. Na koncu lapie ja jakis koles za reke a ona spada. Wiem ze zamotalem ale widzialem go tylko raz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Bardzo prosze Evanescence - Bring Me To Life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 słyszalem ta nutka i tez mi w ucho wpadla ale nie wiem jaki tytul :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Czesto puszczaja to w radiu IMO straszny shit! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 miodzik kawalek, ostatnio przez godzine stalem w empiku i sluchalem (calej plyty - nie tylko tego tracku); no i stanowi tlo fajnej sceny w Daredevil'u; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Cały album fajny jest 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...