Skocz do zawartości
Mucha_bn

Wc za 130 zl??!!

Rekomendowane odpowiedzi

heh reed cos mowil o banach za reklamawanie g.o.w.i.e.n na tweaku? ?? :)

Ja nie reklamuje tylko odpowiadam na pytania :!:

Odpowiadasz reklamujac towar ktory swoim technobelkotycznym opisem wprowadza ludzi w blad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadasz reklamujac towar ktory swoim technobelkotycznym opisem wprowadza ludzi w blad.

Bez przesady, pozatym chiał zetsaw do 130 zł więc mu zaproponowałem :!: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady, pozatym chiał zetsaw do 130 zł więc mu zaproponowałem :!: :evil:

Pomijajac propozycje, nie ma nic przesady w tym co mowie.

Zajmuje sie od jakiegos czasu WC i wiem conieco na ten temat.

Wielu userow naszego forum wie o wieeeeeeeeele wiecej, jako ze maja wyksztalcenie w tym kierunku i tez sie wypowiadali o tym "chlodzeniu wodnym"

Od jakiegos czasu mam tez organoleptyczny kontakt z tym czyms, poniewaz moj (niech mu woda lekka bedzie) szwagier nabyl to cos.

Nie mow mi wiec ze przesadzam.

Sam dobrze wiesz jak jest, tylko nie przyznasz tego publicznie jezeli handlujesz tymi zestawami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poprostu ide na kompromis wydajności i ceny  :!:

I to Ci sie chwali, nie chodzi o stosunek : cena/wydajnosc, tylko o to ze klient jest otumaniany opisem produktu, przesadzonym zreszta i nie do konca prawdziwym.

Sorry za ta mala pomylka, zamiast cytuj kliknelem zmien :oops:

Przez chwile nie umialem sqmac o co chodzi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poprostu ide na kompromis wydajności i ceny  :!:

I to Ci sie chwali, nie chodzi o stosunek : cena/wydajnosc, tylko o to ze klient jest otumaniany opisem produktu, przesadzonym zreszta i nie do konca prawdziwym.

Sorry za ta mala pomylka, zamiast cytuj kliknelem zmien :oops:

Przez chwile nie umialem sqmac o co chodzi :lol:

:lol: :lol: :lol: Hehe, no ja się musiałem dłuższą chwilę zastanawiać o co chodzi. :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proponuje Go zostawic. Kazdy ma prawo do obrony, wiec prosze bardzo: jak powiedzial reed ma prawo byc na forum dopoki nie zlamie zasad. Oczywiscie podanie bezczelnej reklamy powinno oznaczaz zolta kartke.

Panie P: szkoda, ze trafil Pan tu tak pozno, ale mniejsza z tym. Nie moge sie czepiac, ze sprzedajesz goowno, bo inaczej tego nie mozna okreslic (w tym wypadku Zawod: spec od WC traktuje jako zart :D ), ale sposob w jaki jest to opisane.

Uwazam, ze brednie o kanalikach, dyszach, turbulizatorach i innych temu podobnych rzeczach, ktorych nawet nie umiem napisac to jedna, wielka bzdura. Blok byl wielokrotnie rozbierany i zostalo to naocznie udowodnione. Takie cos nazywa sie klamstwem i jest karalne. Bardzo sie dziwie, ze tyle ludzi sie na to nabiera. Jest to dobry przyklad jak wcisnac komus goowno tak, zeby myslal, ze to zloto. Informacja na temat zestawu ogolnie i jego wydajnosci jest totalnie niejasna, a co gorsze nieprawdziwa.

Kreuje Pan tez jakis chory wizerunek WC i wydajnosci, ktora je ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e. Dlatego wlasnie na tym forum ogolnie uznaje sie, ze CPC to nie jest WC (roznica jest kolosalna).

Ogolnie stwierdze, ze zwykla uczciwosc i odpowiedzialnosc za to co i jak sie sprzedaje jest w Pana przypadku ponizej poziomu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi