Mysz111111 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Witam. Proszę pomóżcie. Jak sprawdzić czy mój telefon udostepnia swoją lokalizację. Za pomocą krótkich kodów wszystko jest ok. Albo ja mam zainstalowaną aplikację i nie wiem o tym albo ktoś inny na aplikacji w swoim telefonie widzi gdzie aktualnie jestem. I druga rzecz, czy jest możliwe żeby ktoś inny pisał wiadomości na komunikatorze whatsapp które podpisują się moim numerem telefonu a na moim aparacie nie widac nic kompletnie obca osoba przez kilka minut miała dostep do mojego telefonu juz jakis czas temu. Samsung Galaxy s8. Pomóżcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anderen Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Jest to możliwe, możesz sobie ściągnąć apkę, która sprawdza, czy masz zainstalowane w tel oprogramowanie śledzące np. Spyware Detector, Certo Anti Spyware, Anti Spyware Scanner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...