krzypaw Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Witajcie, i nie krzyczcie na mnie że ten temat już był bo nie znalazłem. Czy można w jakiś sposób rozpoznać jakiego mam procka (chodzi mi o typ, serię itp)bez zdejmowania obudowy i koolera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 o tym czy to jest 0.13u czy 0.18u to ci powie np cup-z serie i inne to chyba tylko na tabliczce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Za duzo to sie nieudziele bo sie tak az nie znam ale ja bym na poczatek polecil ci Cpu-Z . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 heh przekrecilem nazwe - mnie tez chodzilo o cpu-z :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 heh przekrecilem nazwe - mnie tez chodzilo o cpu-z :) aaa tam cup-z,cpu-z czy ant-z :lol: co za roznica :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 serie i inne to chyba tylko na tabliczce8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 heh przekrecilem nazwe - mnie tez chodzilo o cpu-z :) aaa tam cup-z,cpu-z czy ant-z :lol: co za roznica :wink: Jakikolwiek progs to monitorowania napięcia przecież starczy. OK. 1,75V na core to palamino , a reszta wiadomo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a co to za problem zdjac cooler i obejzec proca ?? wtedy bendziesz miał wszysko na tacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witajcie, i nie krzyczcie na mnie że ten temat już był bo nie znalazłem. Czy można w jakiś sposób rozpoznać jakiego mam procka (chodzi mi o typ, serię itp)bez zdejmowania obudowy i koolera. Wszystko co sie da, pokaze Ci AIDA32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 heh przekrecilem nazwe - mnie tez chodzilo o cpu-z :) aaa tam cup-z,cpu-z czy ant-z :lol: co za roznica :wink: Jakikolwiek progs to monitorowania napięcia przecież starczy. OK. 1,75V na core to palamino , a reszta wiadomo.... mam SpeedFan i żeczywiście mam Vcore 1 1,73 a Vcore 2 2,51 czyli Palomino (chociaż na moim codeshitcie Vcore skacze 1.71-1.73) a reszta wiadomo....no i niestety jak to dla początkującego :? nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1,5 / 1,6 V - t-bred (thoroughbred inaczej :wink: ) 1,65 V - barton 1,75 V - niestety palamino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a co to za problem zdjac cooler i obejzec proca ?? wtedy bendziesz miał wszysko na tacy Taki ze niektorzy maja plomby na kompie i nie mozna otwierac obudowy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1,5 / 1,6 V - t-bred (thoroughbred inaczej :wink: ) 1,65 V - barton 1,75 V - niestety palamino mój t-bred A1700 DUT3C JIUCB 0251 ma napięcie 1,65 no chyba że płyta coś źle mu ustawiła bo bez podnoszenia napięcia chodzi na fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1,5 / 1,6 V - t-bred (thoroughbred inaczej :wink: ) 1,65 V - barton 1,75 V - niestety palamino mój t-bred A1700 DUT3C JIUCB 0251 ma napięcie 1,65 no chyba że płyta coś źle mu ustawiła bo bez podnoszenia napięcia chodzi na fsb 166 Druga literka oznacza na jakim napieciu dziala jadro T-Breda. U = 1,65V L = 1,5V Na forum kilkakrotnie zapodawa(lem)no tabelke i oznaczenia T-Bredow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1,5 / 1,6 V - t-bred (thoroughbred inaczej :wink: ) 1,65 V - barton 1,75 V - niestety palamino A gdzie thunderbird 0,18u tez chyba 1,75 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1,5 / 1,6 V - t-bred (thoroughbred inaczej :wink: ) 1,65 V - barton 1,75 V - niestety palamino mój t-bred A1700 DUT3C JIUCB 0251 ma napięcie 1,65 no chyba że płyta coś źle mu ustawiła bo bez podnoszenia napięcia chodzi na fsb 166 Druga literka oznacza na jakim napieciu dziala jadro T-Breda. U = 1,65V L = 1,5V Na forum kilkakrotnie zapodawa(lem)no tabelke i oznaczenia T-Bredow U - to 1,6 V jest t-bred 1,65 ale to jest K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a co to za problem zdjac cooler i obejzec proca ?? wtedy bendziesz miał wszysko na tacy Taki ze niektorzy maja plomby na kompie i nie mozna otwierac obudowy ... to chyba nie to forum :):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...