Gość Berdon Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Hej, w sumie już od roku mój zasilacz (antec vp pc 500) po uruchomieniu pracuje mniej więcej jak ten: https://www.youtube.com/watch?v=7_rk2MYT0RI . Pomaga restart/czasami się ogarnia po załadowaniu systemu. To samo się dzieje jak np uderzę w obudowę. Raczej czas najwyższy go wymienić? Aktualnie mam i5-10400f i gtx960, ale pewnie wymienie 960 na rtx 3060 za jakiś czas. SilentiumPC Vero L3 600W da radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berdon Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jasne, wiem że jeszcze nawet nie ma tej grafiki, ale totalnie mi się nie śpieszy. No to zamawiam tego vero, antec ma już swoje lata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berdon Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wiem, że nieodpowiedni dział, ale zadam od razu tutaj pytanko. Polecacie jakieś w miarę tanie chłodzenie do tego i5-10400f? Boxowy cooler jest trochę za słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berdon Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 No najlepiej coś w granicach 100zł, fera 3 się nada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...