HeYo Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Witam. Podpowie mi ktoś jaką płyte kupić do msi rtx 3060ti gaming X trio 8gb? (zależy mi na jak najniżeszej cenie~500zł) Z góry dzięki. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeYo Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 A no spoczko, to nie wiedziałem. Co do procesora zapewne będzie to ryzen 5 3600 lub 5 3600xt ale bardziej stawiam na ten z dopiskiem xt. Cbyba że jest jakiś lepszy w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeYo Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dzięki wielkie ❤️ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 5 godzin temu, HeYo napisał: A no spoczko, to nie wiedziałem. Co do procesora zapewne będzie to ryzen 5 3600 lub 5 3600xt ale bardziej stawiam na ten z dopiskiem xt. Cbyba że jest jakiś lepszy w tej cenie Do Ryzena wystarczy B450 lub B550. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...