??????? Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ... BTW wbrew pozorom to wcale niejest taki trudne :twisted: Fajne :D A tak wogole to jak to zrobiles ??? Banalne - sprobójcie sami :) Jak dobrze wsadzicie gwóźdź to trafi on do pustej przestrzeni w czasce (za nosem). Fajne uczucie jak sie go wsadza - łaskocze jak cholera 8) Poczekajcie - za niedługo będe sobie przekłuwał policzek igłą :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Też nakręce :twisted: :twisted: :twisted: probowalem lyzeczke od kawy :D i juz wiecej tego niezrobie :D bo zbyt przyjemne to niejest przez godzine czulem jakbym mial cos w nosie :/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ... BTW wbrew pozorom to wcale niejest taki trudne :twisted: Fajne :D A tak wogole to jak to zrobiles ??? Banalne - sprobójcie sami :) Jak dobrze wsadzicie gwóźdź to trafi on do pustej przestrzeni w czasce (za nosem). Fajne uczucie jak sie go wsadza - łaskocze jak cholera 8) Poczekajcie - za niedługo będe sobie przekłuwał policzek igłą :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Też nakręce :twisted: :twisted: :twisted: probowalem lyzeczke od kawy :D i juz wiecej tego niezrobie :D bo zbyt przyjemne to niejest przez godzine czulem jakbym mial cos w nosie :/ :D dzizzass pogieło was czy jak ? :twisted: :lol: :lol: jak już coś to niech któryś spróbuj w d u p i e rozłozyć parasol :roll: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 dzizzass pogieło was czy jak ? :twisted: :lol: :lol: jak już coś to niech któryś spróbuj w d u p i e rozłozyć parasol :roll: :D Nie prowokuj :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 probowalem lyzeczke od kawy :D i juz wiecej tego niezrobie :D bo zbyt przyjemne to niejest przez godzine czulem jakbym mial cos w nosie :/ :D Sprubój na początku z czymś węższym (np. małe wiertło, gwóźdź, słomka itp.) Jeśli ci utknie w nosie to nie panikuj !!! Zgodnie z prawami natury ( :lol: ) samo wyleci. Tylko spuść głowę w dół :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 probowalem lyzeczke od kawy :D i juz wiecej tego niezrobie :D bo zbyt przyjemne to niejest przez godzine czulem jakbym mial cos w nosie :/ :D Sprubój na początku z czymś węższym (np. małe wiertło, gwóźdź, słomka itp.) Jeśli ci utknie w nosie to nie panikuj !!! Zgodnie z prawami natury ( :lol: ) samo wyleci. Tylko spuść głowę w dół :) to to moze utnac :| juz sobie wyobrazam co bym robil jakby mi ta lyzeczka utknela :| :lol: BTW moze teraz zacznij sobie wkladac do buzi noze itp. przedmioty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Blantmen masz pomysly. Moze kiedys spróbuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A może tak Achtunga * w tyłek sobie wsadzić ? :twisted: * Petarda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A może tak Achtunga * w tyłek sobie wsadzić ? :twisted: * Petarda :P 8O Ten film to chcę zobaczyć :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A może tak Achtunga * w tyłek sobie wsadzić ? :twisted: * Petarda :P 8O Ten film to chcę zobaczyć :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ja też. Szukam śmiałka :> :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A może tak Achtunga * w tyłek sobie wsadzić ? :twisted: * Petarda :P 8O Ten film to chcę zobaczyć :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ja też. Szukam śmiałka :> :twisted: :twisted: :twisted:BLANTMEN a może lewatywa ze żwiru : :wink: :P albo srubeczkisobie podokręcaj :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 poprostu blantmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Posłałem koledze Pretorianowi kolejny filmik. Podziwiajcie "gumowe palce" mojego brata :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a oto drugi link do drugiego filmiku --->www.pcinside.neostrada.pl/magik2.avi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Posłałem koledze Pretorianowi kolejny filmik. Podziwiajcie "gumowe palce" mojego brata :twisted: ohhhh my god 8O 8O 8O nie wiem jakim cudem on to zrobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ta taką reke mozna kupić nad morzem w sklepie "śmiechu" jest tez tam atrament nie brudzący ;] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 BLANTMEN ja chce zobaczyc co potrafi twoj ojciec :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Co do drugiego filmiku - 100% autentyczne. Poprostu takie ma ręce :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 link nie dziala :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Posłałem koledze Pretorianowi kolejny filmik. Podziwiajcie "gumowe palce" mojego brata :twisted: ohhhh my god 8O 8O 8O nie wiem jakim cudem on to zrobil Jak jest taki giętki, to i loda sobie pewnie może zrobić :] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Posłałem koledze Pretorianowi kolejny filmik. Podziwiajcie "gumowe palce" mojego brata :twisted: ohhhh my god 8O 8O 8O nie wiem jakim cudem on to zrobil Jak jest taki giętki, to i loda sobie pewnie może zrobić :] :wink: jak mu to sprawia przyjemnosc to pewnie i moze - ja osobiscie wole sam sobie tego nie robic, pozatym polamalbym sie a pozatym to lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 :lol: z was wszystkich, normalnie :lol: Co za popaprani ludzie po tej ziemi chodzą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 :lol: z was wszystkich, normalnie :lol: Co za popaprani ludzie po tej ziemi chodzą :lol: no nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 gengh jak tam sasiadka? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 gengh jak tam sasiadka? :lol:brzydka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to pogoń papciem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A wy ??? Potraficie coś dziwnego zrobić ??? Pochwalcie się tesh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 O kó.....rwa jak on to zrobił ja pier...., to kurde niemożliwe ,on jakiś z gumy jest czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zmieniam nazwe topicu na FREAKSHOW :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 jeszcze pare osob i bedzie Polski jackass ;] ja umiem ruszac uszami do tego stopnia, ze 1m nad ziemia sie unioslem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 :lol: z was wszystkich, normalnie :lol: Co za popaprani ludzie po tej ziemi chodzą :lol: no nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) No co, tylko tak teoretyzuje :lol: :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...