Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 NUDNI JESTESCIE :) CHRUPKI.COM -- NOWE CHIPSY WARTO JE MIEC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 LOL ... czy to jest normalne ... chyba nie ;) Nakrec troche wiecej materialu i wysli do REALITY TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hmmm co ja umiem ciekawego - czasem duzo pierdze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 LOL ... czy to jest normalne ... chyba nie ;) Nakrec troche wiecej materialu i wysli do REALITY TV :) predzej do jackassa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 znam kolesia ktory wsadził sobie fasolke do nosa .... i mu utkneła chodził z nią kilka dni az zaczeła kiełkowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 znam kolesia ktory wsadził sobie fasolke do nosa .... i mu utkneła chodził z nią kilka dni az zaczeła kiełkowacmam nadzieje ze to nie bylo o mnie :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 znam kolesia ktory wsadził sobie fasolke do nosa .... i mu utkneła chodził z nią kilka dni az zaczeła kiełkowacmam nadzieje ze to nie bylo o mnie :P :lol:Weźcie bo zrobie w gacie :lol: :lol: :lol: :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Dziwnego - z palcami - nikt kogo znam nie potrafi tego zrobić - zgiac ostatnią "część" palca - jak zrobie video to wrzuce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Dziwnego - z palcami - nikt kogo znam nie potrafi tego zrobić - zgiac ostatnią "część" palca - jak zrobie video to wrzuce...Dziwnego - z palcami - nikt kogo znam nie potrafi tego zrobić - zgiac ostatnią "część" palca - jak zrobie video to wrzuce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 no no ciekawe nie powiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 znam kolesia ktory wsadził sobie fasolke do nosa .... i mu utkneła chodził z nią kilka dni az zaczeła kiełkowaceeee tam moj brat cioteczny wsadzil sobie groch (czy cos podobnego nieznam sie takie male twarde kulki) do ucha :] musielismy jechac do szpitala bo przy probie wyjecia niechcacy wszedl glebiej 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a ja jestem jeszcze w miare normalny i nie bede sobie wsadzal roznych rzeczy w naturalne otwory mojego ciala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a ja jestem jeszcze w miare normalny (...)Taaaaa ty i normalny. Przecież u ciebie w żyłach płynie wódka zamiast krwi !!! To ma być normalne ?? :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a ja jestem jeszcze w miare normalny (...)Taaaaa ty i normalny. Przecież u ciebie w żyłach płynie wódka zamiast krwi !!! To ma być normalne ?? :lol: :lol: :lol: :lol:jak najbardziej :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ten film z palcami jest obrzydliwy :-| Chłopak będzie miał poważne problemy ze stawami na starość :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 http://www.sid.scrypty.com/nie_magik_tylko_sid.avi (2MB) Jeszcze pozniej moze podrzuce cos zwyklejszego jednakże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Fajne :) Zobacze tylko jak bracik wróci czy tesh tak potrafi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ja se chyba etz cos takiego zrobie :) Tylko nie wiem co :/ Jakieś propozycje? Ale loda se nie zrobie bo nie stac mnie na operacje wycinania zeber :). Parasol w tylku to tez odpada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jak parasol nie to moze chociarz achtung? (jakos tak sie to pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Aaaaaaaatam. Bracika nikt nie pobije :D :twisted: Poczekajcie, aż przebije sobie policzek igłą :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 dobre :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 hmmm ja bym z achtungiem sprobowal ale wiecie mam zadelikatny tylek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 masochisci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Z tymi palcami tesh umiem, a kto umie wsadzić sobie duży palec ze stopy do ucha i miód wykręcić :) Wcale nie masochiści, tylko MĄDRZY INACZEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Szkoda gadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...