Czukwe Bukwe Ambalabamba Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Dzień dobry chciałbym zapytać czy taki sprzęt (informacje w załączniku) + chłodzenie SilentiumPC Spartan MAX, będzie w miare wydajny, głównie chodzi mi o możliwość gry w takie tytuły jak Wiedzmin 3, League of Legends czy World Of Tanks. Jestem w tym temacie totalnie zielony ale znajomy polecił mi taki zestaw, co o nim sądzicie? Do tego chciałbym zaopatrzyć się w monitor LC-POWER 23.6" 144HZ FHD VA aczkolwiek jeśli macie jakiś pomysł na tańszy na którym również będzie można przyjemnie zagrać lub obejrzeć jakiś film to chętnie zobacze. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Wystarczyć wystarczy, choć w takiej cenie złożysz wydajniejszy, Trochę to wygląda na gotowiec. https://www.x-kom.pl/lista/hmtpltv84 G.SKILL 16GB (2x8GB) 3000MHz CL16 Aegis SilentiumPC Signum SG1 TG Kingston 500GB M.2 PCIe NVMe A2000 ASRock Radeon RX 5600 XT Challenger D OC 6GB GDDR6 SilentiumPC Vero L3 600W 80 Plus Bronze SilentiumPC Spartan 4 Max 120mm ASRock B460 Phantom Gaming 4 Intel Core i5-10400F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...