Gość PriMaS Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam. Mam pewien problem. Mam płyte główna Abit IC-7G z Gigowym Lanem zintegrowanym na chipsecie i875 ale w windowsie wogole go nie widzi. Nie ma nawet nieznanego urzadzenia, nic nie daje instalowanie chipset softwearu ;( Pomozcie!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Może to i głupia rada ale sprawdź czy w BIOSIE włączyłeś LAN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PriMaS Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 W biosie jest tylko taka opcja ram boot romm. Dawałem Enable i Disable i jest to samo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 To jest na pewno model IC7 G ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Na bank nie włączyłeś w BIOSie. Poszukaj dobrze w "Integrated..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...