lockhed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Tak sie zastanawiam dlaczego Discotech bedac dealerem Thermalright'a na Polske ma w swojej ofercie raptem 3 coolery. Fajno by bylo jakby ktos zaczal zciagac do naszego pieknego kraju ;) porzadniejsze wentyle tej firmy. Z ostatnich testow na PcLab wynika ze sprzet jest bardzo wydajny a poza tym super cichy (SLK-800U na medium jest cichutki a przebija V7+ i V11 na maxymalnych obrotach). Moze ktos slyszal ze Discotech chce powiekszyc oferte ? A moze ktos jeszcze sprzedaje Thermalrighta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jedyna nadzieja to albo pojechać na zachód po coolerek lub poszukać, ktoś czasem pisze, że jedzie do niemiec i pyta jaką grafę tam sobie kupić, wtedy może i coolerek kupić i przysłąć jak wróci. bo na forum V7+ jest popularne ale ogólnie sprzedaż nie jest wielka. np titany i spire sprzedająwięcej (tańsze zestawy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 albo zamowic z zagranicy wentyl jaki chcesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 tylko wtedy koszt wysyłki i pezkazu pocztowego podwoi cenę. szukaj tematów że ktoś jedzie, np na chłodzeniu chyba jest coś że kolo do usa jedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Tak dla bajeru SLK 800 i SLK 900 Sa sprzedawane jako radiatory, bez zalaczonego wentylatora ktory musisz sam sobie kupic SLK 800 ok 30-35$ wentyle do 80mm (preferowalna glosne TORNADO 80mm 85CFM cena ok 15$) SLK 900 <50$ wentyl 92mm (TORNADO 92mm 105CFM) Tak to najlepsze radiatory na rynku np. V7+ ma rezyst 0.30 C/W SLK 800 0.23 C/W SLK 900 0.22 C/W Najlepszy z testowanych blokow wodnych 0.19 C/W (CUSTOM WORK) krotki opios od autora (limit. My design goals initially were purely to discover if a block could be made, using conventional machining technology, that would outperform commercial water blocks on the market at that time (Aug '02). ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Tak sie zastanawiam dlaczego Discotech bedac dealerem Thermalright'a na Polske ma w swojej ofercie raptem 3 coolery. Fajno by bylo jakby ktos zaczal zciagac do naszego pieknego kraju ;) porzadniejsze wentyle tej firmy. Z ostatnich testow na PcLab wynika ze sprzet jest bardzo wydajny a poza tym super cichy (SLK-800U na medium jest cichutki a przebija V7+ i V11 na maxymalnych obrotach). Moze ktos slyszal ze Discotech chce powiekszyc oferte ? A moze ktos jeszcze sprzedaje Thermalrighta ? Ja niewiem ty jestes jakiś dziwny,byłem wczoraj w MEDIA MARKT i znalazłem tam wszystko,wentyle thermaltake,copper shimy thermaltake, i mnustwo innych żeczy.TAM JEST WSZYSTKO!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Tak sie zastanawiam dlaczego Discotech bedac dealerem Thermalright'a na Polske ma w swojej ofercie raptem 3 coolery. Fajno by bylo jakby ktos zaczal zciagac do naszego pieknego kraju ;) porzadniejsze wentyle tej firmy. Z ostatnich testow na PcLab wynika ze sprzet jest bardzo wydajny a poza tym super cichy (SLK-800U na medium jest cichutki a przebija V7+ i V11 na maxymalnych obrotach). Moze ktos slyszal ze Discotech chce powiekszyc oferte ? A moze ktos jeszcze sprzedaje Thermalrighta ? Ja niewiem ty jestes jakiś dziwny,byłem wczoraj w MEDIA MARKT i znalazłem tam wszystko,wentyle thermaltake,copper shimy thermaltake, i mnustwo innych żeczy.TAM JEST WSZYSTKO!!!! Ale Thermalrighta raczej nie znajdziesz w media markt :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ale Thermalrighta raczej nie znajdziesz w media markt :lol: Tego to niewiem bo sie nie przygladałem,ale wiem że tam jest tego pełno!!! A ten gość twierdził że był w MEDIA MARKT i że nic tam niema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Bo nie ma tam niczego poza tym co wszyscy mozemy kupic w normalnych sklepach a wiec nie ma coolerow ktore ciezko dostac w polsce, a o takie wlasnie chodzi w temacie :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Bo nie ma tam niczego poza tym co wszyscy mozemy kupic w normalnych sklepach a wiec nie ma coolerow ktore ciezko dostac w polsce, a o takie wlasnie chodzi w temacie :wink:. A wiesz, jutro z ciekawości pujde do MEDIA i sprawdze,tam tego było sporo a nóż widelec będzie,spróbować warto!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jak znajdziesz to masz u mnie skrzynke browcow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...