Kopernik Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Witam serdecznie, Na wstępnie chciałem zaznaczyć, że nie znam bardzo na tym dlatego potrzebuję pomocy. Po zainstalowaniu Windowsa 10 na laptopie, sterowniki od obu kart graficznych są widoczne, lecz po zaktualizowaniu sterowników przez Windows update, nie działa karta graficzna hd 7400m, druga karta Intel hd graphics 3000 działa normalnie. Przy próbie włącznika ati catalyst wyskakuje błąd. Szukałem sterowników na stronie producenta, lecz nie mogę ich tam znaleźć. Na innej stronie przeczytałem żeby zainstalować sterowniki od hd 6470m, lecz po ich zainstalowaniu pojawia się czarny ekran, a po restarcie komputera wyskakuje błąd i naprawa komputera, ewentualnie od nowa instalacja sytemu. Proszę o pomoc. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Kopernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Usunąłem sterowniki tak jak wyżej, lecz niestety znowu w trakcie instalacji sterowników ekran robi się czarny i jest charakterystyczny piskliwy dźwięk z laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...