stefanito Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam, Rzadko stawiam nowe topiki, zawsze szukam itd. Tym razem jednak nie znalazłem odpowiedzi wprost i prosze o pomoc. Konkretną, a nie "szukaj" i "było". Posty nabijamy na Oślej ;) Kumpel mnie prosił o "wyrok", a ja to byłem oblatany, ale w 17oo, a na Brtonach to się nie znam. Więc, Którego Bartona zanabyć, coby się topsze kręcił??? myślał o 24oo, 25oo, lub 26oo. Możecie mi podać jakieś serie, przykłady itp? ps. Krostry ma właśnie 25oo+ ponoćkręcalne, ale tylko 1 miesiąc gwarancji, a kumpel na to nie pójdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14796146 Ja moge polecic tego.Jesli niebedziesz zadowolony to zjem moj swiecacy NEON :wink: Sprzedajacy czasami pisuje na naszym forum i jest to powazny czlowiek godny polecenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 WYDAJE MI SIE ZE BARTONEM JEST TYLKO 2500 + Z TYCH CO WYMIENILES sory za capslock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Jak juz brac to 2500+, bo jak zauwazyl przedmowca to jedyny Barton z procow tych ktore podales :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Na allegro sa fajne bartony :) Np. u krostry sa z tej seri co na 2700 MHz mozna podkrecic (http://www.e04hardware.com/eng/b0317mpmw/b0317mpmw.htm) ... ale on juz troche kosztuje 550 zl ... ale masz pewnosc ze bedzie sie niezle krecil http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14846139 POzdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 sparwdź na www.overclockers.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 wez 2500xp+ Aquca 0307MPM, albo AXDA2500KV4D 0307 albo AQXDA0314MPMW DKV4D AQXEA0324TPGW AQXCA 0309 MPM AQUCA 0307 AQXDA0319MPMW AQXEA AQUCA 0307 najlepiej te pierwsze, ale i tak dobrze sie beda krecic chyba raczej wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Dzienx 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam i chce tu kogos ostudzic w garku zimnej wody, Procek 2700 mhz i to barton na powietrzu, Krostry kpiny sobie urzadza Tyle to on moze mial na cieklym azocie, albo widzial post na wodzie i nic wiecej, za duzo tych prockow przezucam przez kompa zeby tego niewiedziec. A ten proc kturego wystawil Krostry, o ile dobrze pamietam ( to ma dwa ) chodzi max na 2.5 gh i nadaje sie tylko pod wodne chlodzenie - jakos tak pisalo - niechce mi sie sprawdzac - cos ze pujdzie ponad 2.6 ma wodzie. Pozdrawiam i niekupujcie bez wynikow testow - ja wysylam je kazdemu klijentowi jak chce to kupuje jaj mu odpowiada to co ja wykrecilem na tym procu to jest jego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam i chce tu kogos ostudzic w garku zimnej wody, Procek 2700 mhz i to barton na powietrzu, Krostry kpiny sobie urzadza Tyle to on moze mial na cieklym azocie, albo widzial post na wodzie i nic wiecej, za duzo tych prockow przezucam przez kompa zeby tego niewiedziec. A ten proc kturego wystawil Krostry, o ile dobrze pamietam ( to ma dwa ) chodzi max na 2.5 gh i nadaje sie tylko pod wodne chlodzenie - jakos tak pisalo - niechce mi sie sprawdzac - cos ze pujdzie ponad 2.6 ma wodzie. Pozdrawiam i niekupujcie bez wynikow testow - ja wysylam je kazdemu klijentowi jak chce to kupuje jaj mu odpowiada to co ja wykrecilem na tym procu to jest jego. Ja moge tylko potwierdzic :wink: :D :D Wyniki moich testow procka bede najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu.Najpierw musze poczek az przyjedzie do mnie AS Ceramigue i CopperShim,bez tego nawet procka nie wkladam do plyty bo jeszcze zginie pod naciskiem Volcana i bedzie doopa ,a nie krecenie :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Moje ostatnie trzy grosze - dlaczego tylko 1 miesic gwarancji - na jakim napieciu on go puscil 3V ??? A moze jest tak przegrzany ze juz nie wyrabia. A tak poza wszystkim panowie z AMD wypowiadali sie ostatnio ze zrobili maszynke ktura jest w stanie pokazac czy procek byl podkrecany czy nie - ale to juz inna strona medalu i zmartwienie sprzedajacych a nie kupujacych poniewarz w momencie kiedy przetaktujesz procesor robisz top na wlasne ryzyko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krostry Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 łapcie shoty tyle dla każdego jest gwarantowane, tylko tyle bo mój asus na więcej nie pozwala, istnieje dowolna manipulacja mnożnikiem i FSB dla tej częstotliwości, wynik osiągnięty zarówno na codegen 300W, jak i Chieftec 360 (202), z tą różnicą że chieftec miał pełne obciążenie (dyski w raid cdrw/dvd, ati 9800pro), codegen w wersji min. czyli fdd/hdd/dvd, na 1.65v każdy z procesorów idzie 2340Mhz, później potrzebny skok napięcia. Do "stefanito" jeśli chcesz 3letniej gwarancji i boxu, po prostu po zakupie powołaj się na TWEAK, mało tego dostaniesz oryginalny plecak MSI gratisem, ubezpieczoną wysyłkę masz wliczoną, oczywiście w boxie jest testowany procesor, jeden z tych dwóch. http://www.republika.pl/krostry/bartek.jpg Do "beno21" jesteś małym cwaniakiem, o czym dobrze obaj wiemy, kolejne propozycje z Twojej strony jak i oczernianie mojej osoby zakończy się dla Ciebie bardzo niemile, odczujesz to w sprzedaży.. i do cholery dyslektyku pisać się naucz! Wszystkich Tweakerów gorąco pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krostry Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 sie porobiło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Sory Krostry niechcialem cie obrazic tylko sprowokowac i wkoncu mi sie udalo. O spadek sprzedazy sie nieboje bo niezajmuje sie tylko polskim rynkiem, Jestem poprostu ciekaw do ilu sie faktycznie te twoje procki kreca - stablo - bo tak jak piszesz ciezko jest trafic stabilne 2.5 gh a wiem jak przekopane jest testowanie takiego towaru. Mam niekiedy dosc siedzenia nad tym. Wojny niemusimy przeciez prowadzic na rynku jest wiele sprzedajacych bartony taniej od nas. A siedze aktualnie na browserze T-online i dlatego brakuje mi czasem polskich liter, pisac nauczylem sie w szkole i prosze nie wyzywaj mniew od cwaniakow - jak ja nielubie chamstwa. Pozdrawiam Ciebie Krostry i zycze wielu sprzedanych procesorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...