Donci Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Cześć Mam tego Dell'a S3220DGF i w czasie gry mam czarny ekran co pare minut na sekunde dwie ktoś wie może czym to jest spowodowane ? free sync włączony i Gsync też . Kabel DP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Sterownik karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donci Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 no na pewno biorąc pod uwage że mam też dwa monitory i na tamtych nie ma tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgwwilku Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 jeżeli masz karte Nvidii to jest to wina gsync który nie jest oficjalnie wspierany przez ten monitor. U mnie w niektórych grach jest tak samo. Podobno ręczne ustawienie rozdzielczości z odświeżaniem na 144 likwiduje ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donci Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 czy muszę zjechać z 165 na 144 hz i będzie dobrze ? bo wyłączyłem g sync i jest dobrze . mam jeszcze aoc 27g2u i on tych problemów nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgwwilku Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Problem z czarnym ekranem występuje tylko w przypadku włączonego gsync. Jeżeli nie masz odpalonej tej funkcji to możesz spokojnie śmigać na 165 Hz zarówno z HDR jak i normalnie. Sposób z customowa rozdzielczością podobno likwiduje czarne ekrany przy włączonym gsync. Nie wiem czy to na 100% działa bo sam nie miałem okazji przetestować z braku czasu ale na kilku forach widzialem komentarze ze to pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgwwilku Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 jakbyś chciał testować na własnoręcznie przygotowanych rozdzielczościach to nie używaj panelu nvidia tylko CRU - custom resolution utility. na YT znajdziesz instrukcje jak to ugryźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donci Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dzięki wielkie ! ? pozdrawiam ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...