AK47 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 cześć! wiem, że to nie ten dział ale mam tylko pół godziny. Mam problem, ponieważ zapomniałem hasła. Hasło "zapamiętał" M$ outlook. Teraz chciałem sprawdzać sobie pocztę na innym kompie i okazało się, że nie mogę,bo nie znam hasła. Zna ktoś jakiś programik, który pozwoli odzyskać hasło z outlooka?? Proszę, pomóżcie, bo sprawa jest gardłowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 moze w cookies sie zachowalalo? - sprawdz tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 moze w cookies sie zachowalalo? - sprawdz tam no niestety tam też nie ma. A przydałby mi się program, który pkazuje hasło ukryte pod "gwazdkami" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 już znalazłem . Polecam programi revelation alke koniecznie w wersji 2,0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...