Rogbob Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Potrzebuję podpowiedzi jaką grę mogę kupić na prezent. Jak wyszedł Cyberbunk to bugi, Assassin Valhalla to samo. Co dobrać pewnego, żeby się nie rozczarować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Kupno gry to najgorszy pomysł, oczywiście według mnie. Zamiast tego, lepiej dać bon do jakiegoś sklepu typu empik itp. Bon za dwie stówki i obdarzony sam sobie wybierze co chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Mafia Trylogia Jedi zapłaciłem razem za wszystko 200zł w mediaexpert (PC Boxy) ale gift card steam to lepszy pomysł Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryinator Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 Chyba bugi popsują magię świąt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benyu Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 Ostatnio afera z cyberpunkiem doszła do tego poziomu, że zwracają grę. Masz teraz w Epic kilka darmowych tytułów może tak coś się znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonytony Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Mi się sypnął cyberpunk i czasami wywala z gry. Szkoda bo liczyłem na fajną rozrywkę. Na prezent zdecydowanie to odpada. Podobno już trochę patchów poszło na Valhallę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacksster Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Od epic masz teraz za darmoszkę kilka tytułów. Mam nadzieję, że uda mi się dorwać cokolwiek bo przy akcji Ubi wywalało im całą stronę. Dzisiaj jest Night in the Woods. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmwilhelm Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Kiepsko wyglądają te gry od Epic Games. Ja bym był bardziej zadowolony z jakiegoś sprzętu. Za 200zł można dobry komplet myszka + klawiatura dostać. Choć nie ukrywam sam dostałem Cyberpunka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hartomei Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 21 godzin temu, helmwilhelm napisał: Kiepsko wyglądają te gry od Epic Games. Ja bym był bardziej zadowolony z jakiegoś sprzętu. Za 200zł można dobry komplet myszka + klawiatura dostać. Choć nie ukrywam sam dostałem Cyberpunka :D Teraz niektóre Gry masz droższe niż ciekawe akcesoria :P. Niestety często wartość prezentu też się liczy i raczej nie dawałbym na prezent darmowych tytułów jak od Epica lub Ubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakinasa Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Na gogu jest teraz Wiedźmin w świetnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genbos Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 W dniu 31.12.2020 o 08:00, Hartomei napisał: Teraz niektóre Gry masz droższe niż ciekawe akcesoria :P. Niestety często wartość prezentu też się liczy i raczej nie dawałbym na prezent darmowych tytułów jak od Epica lub Ubi. Wiedźmin będzie tutaj w sam raz. Stabilna bez bugów, albo przynajmniej już nieźle spatchowana. Dobry solidny tytuł i wsparcie dla polskiego producenta co najważniejsze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awfullie Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Z fajniejszych pozostaje tylko Wiedźmin. I co najważniejsze wsparcie dla polskiego producenta bo jak na razie się nie popisał. Choć w przypadku cyberpunka to jest hejt na wyrost. Po prostu potrzebna jest dobra optymalizacja kompa. Niektóre sprzęty po prostu sobie z grą nie poradzą. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherryperry Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 W dniu 4.01.2021 o 10:51, awfullie napisał: Z fajniejszych pozostaje tylko Wiedźmin. I co najważniejsze wsparcie dla polskiego producenta bo jak na razie się nie popisał. Choć w przypadku cyberpunka to jest hejt na wyrost. Po prostu potrzebna jest dobra optymalizacja kompa. Niektóre sprzęty po prostu sobie z grą nie poradzą. Do końca na początku lutego już cyberpunk będzie sprawny. Już zrobili łatki i chodzi dużo lepiej na większości sprzętów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernis Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 W dniu 4.01.2021 o 10:51, awfullie napisał: Z fajniejszych pozostaje tylko Wiedźmin. I co najważniejsze wsparcie dla polskiego producenta bo jak na razie się nie popisał. Choć w przypadku cyberpunka to jest hejt na wyrost. Po prostu potrzebna jest dobra optymalizacja kompa. Niektóre sprzęty po prostu sobie z grą nie poradzą. Jak chcesz wspierać polski rynek to warto pomyśleć o mniejszych bardzo dobrych produkcjach jak tytuły od Torquemada Games. Świetną robotę robi PlayWay czy All in! Games ze swoimi światowymi tytułami. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesnja Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 Redzi raz się potknęli i wielkie halo. Już musieli puszczać produkt i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...