tokarch Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, Kupiłem około tygodnia temu Asusa ZenBook (14 UM425IA R7-4700/16GB/512/W10P (UM425IA-AM023R)). Przy wychodzenia z uśpienia laptop łapie bluescreeny. Dołączam je do postu. Czy ktoś wie co z tym robić? Czy to może być wina wadliwego sprzętu? Miałem już podobne problemy ze sprzętem zakupiony w x-kom (ten też z tego samego sklepu) i jestem przewrażliwiony. Poprzedni sprzęt był naprawiany co pół roku i aktualnie nadaje się na złom, bo gwarancja minęła. Nie chciałbym aby z tym była ta sama historia. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez tokarch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Tak na szybko z wujka googla https://wyleczpc.pl/pytaj/jak-naprawic-page-fault-in-nonpaged-area/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...