szatan1234 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam, Gram w Wieśka na nowym komputerze z rtx 3060 Ti + i5 10400f, gra działa bardzo dobrze tylko co jakiś czas gra się zacina i przez 1-2 sekundy wyskakuje czarny ekran i zacina się dźwięk(potem wszystko wraca do normy) . Zmieniałem ustawienia graficzne ale czy to w fhd czy w 4k jest to samo. Temperatury w porządku procesor max 58 °C karta max 75, pozostałe komponenty też w normie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Inne gry też generują taki objaw ? Uruchom w pętli jakiś wymagający benchmark i obserwuj ekran. Jak się problem pojawi, to opisz go tutaj, coś się pomyśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor 253 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 W dniu 20.12.2020 o 12:46, szatan1234 napisał: Witam, Gram w Wieśka na nowym komputerze z rtx 3060 Ti + i5 10400f, gra działa bardzo dobrze tylko co jakiś czas gra się zacina i przez 1-2 sekundy wyskakuje czarny ekran i zacina się dźwięk(potem wszystko wraca do normy) . Zmieniałem ustawienia graficzne ale czy to w fhd czy w 4k jest to samo. Temperatury w porządku procesor max 58 °C karta max 75, pozostałe komponenty też w normie Też ostatnio wyumieniłem na rtx 3060ti i ten sam problem czasem w randomowych momentach czarny ekran na kilka sekund. Mam nadzieje ze to sterowniki i jak najszybciej to naprawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...