MarK Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 nie wiem gdzie wrzucic taki temat :oops: chodzi o muzyke z gry Silent Hill 2 na PC czy ktos moze wie jak sie nazywa utwor ktory leci podczas ostatniego filmiku w grze (BTW wlasnie skonczylem :D ) oraz ten ktory leci w trailerze 3 czesci ?????? z gory thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 naprawde nikt nie wie ??? :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A ja mam inne pytanie do ciebie :). O czym jest ten SH2? Bo ja w to nigdy nie gralem ani o tym nie slyszalem, a nie wiem czy warto to załatwiać od kolegi (ew.ściągnąć). Update:: Sprawdź na stronie producenta, powinna być wzmianka o twórcach muzyki do tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A ja mam inne pytanie do ciebie :). O czym jest ten SH2? Bo ja w to nigdy nie gralem ani o tym nie slyszalem, a nie wiem czy warto to załatwiać od kolegi (ew.ściągnąć). Update:: Sprawdź na stronie producenta, powinna być wzmianka o twórcach muzyki do tej gry. gierka w stylu Resident Evil :twisted: (survival horror) mozna sie niezle przestraszyc w niektorych momentach 8) naprawde warto zagrac, juz czekam na czesc 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 giera wypasiona a sciezka dzwiekowa jeszcze lepsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...