sebsson4 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Potrzebuję nowego kompa do nowszych tytułów w 1440p. Zależy mi na szybkim czasie realizacji, nie chcę czekać tygodnia/dwóch na dostępne części, chciałbym mieć już gotowy, złożony zestaw u siebie w przyszłym tygodniu. Skleciłem taki zestaw na podstawie dostępnych aktualnie podzespołów (3060Ti już czeka). Czy jest tu jakiś rażący babol, lub element, którego lepiej nie brać/zamienić innym (aktualnie dostępnym)? Budżet to 4k. https://www.morele.net/inventory/info/b79dc239/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie zamierzasz robić OC? W zestawie masz dwa zasilacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 i dwa razy montaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...