cristovao123 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, składam zestaw na bazie rekomendowanych komponentów z grudnia 2020: Intel Core i3-10100F MSI B460M-A PRO Patriot Viper Elite 2x4 wszystkie peryferia odłączone/niepodłączone. Efekt 3x długi beep przy próbie uruchomienia+restart i tak w kółko. Nie mam pomysłów co sprawdzić / co mogłem zrobić źle. Co powinienem zrobić? Edytowane 27 Grudnia 2020 przez cristovao123 doprecyzowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Może brak grafiki? Procek bez iGPU. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovao123 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 7 godzin temu, falcoon84 napisał: Może brak grafiki? Procek bez iGPU. Dzięki za pomoc. Zupełnie zapomniałem o braku grafiki w procesorze. Wcześniej po podłączeniu karty graficznej był brak beep tylko restart po 2 sekundach a ja się skupiłem na szukaniu problemu płyta-pamięć-procesor. Chciałem wykorzystać zasilacz i grafikę z poprzedniej konfiguracji. Prawdopodobnie podczas czyszczenia uszkodziłem kartę graficzną. Po zmianie karty na inną zestaw działa. Dzięki za sugestię gdzie szukać problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...