Michał123 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dzień dobry, od jakiegoś czasu mam problem z grami, dokładnie taki sam jak na filmiku poniżej: https://www.youtube.com/watch?v=ytNZyuk2Iew Mój zestaw to: GTX 1060 6GB Intel 1040f 16 GB RAM DDR 4 3000MHz Zasilacz o mocy 550W Wszystko na płycie głównej Asrock B460M Oraz dwa dyski HDD 500GB oraz SSD 250GB Czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Występuję w obydwu TW: Warhammer, AC: Odyssey natomiast nie zauważyłem go np. w Diablo 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Wygląda na zwykłe zniekształcenia w postaci aliasingu. Po włączeniu DSR/VSR/wyższej rozdzielczości/SSAA takie zniekształcenia są mniej widoczne (przy bardzo wysokiej rozdzielczości/VSR/DSR/SSAA zupełnie ich nie widać). Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał123 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Rozumiem, a co zasięgiem widzenia? W takim Total War tekstury, kiedy przybliżam kamerę ładują się na moich oczach. Czy każdy tak ma i ja jestem przewrażliwiony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...