NeonPPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Przeszukalem pare tematow o sluchawkach i nic nie znalazlem na temat mojego problemu. Otoż mam słuchawki takie z mikrofonem (szajs, ale w innych tesh mi ten problem wystepuje) Oraz karte SB 128. Problem jest nastepujacy, w słuchawkach słysze szum, prace dysku twardego, cd-rom i wogule to co pracuje w kompie, takie cichutkie piski itp. Jak ogladam film wieczorem na słuchawkach, albo gram w mojego love sof'a to mnie to troche wpienia. Nie mozna jakos tego wyłaczyc, zagluszyc, zniwelowac, no cokolwiek zeby pomoglo. Stery do SB mam najnowsze. DZIEKI !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Czy dzwięk który słyszysz napewno jest ze słuchawek??? Może poprostu komp tak głośno chodzi że słychać go nawet po nałożeniu słuchawek. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hyh kuzyn tak ma ... ze jak mu cd-rom zacznie odczytawac to w glosnikach takie piski sluchac :) (tylko jak jest glosniej) odlacz kabelek audio od cdka ... moze pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Przeszukalem pare tematow o sluchawkach i nic nie znalazlem na temat mojego problemu. Otoż mam słuchawki takie z mikrofonem (szajs, ale w innych tesh mi ten problem wystepuje) Oraz karte SB 128. Problem jest nastepujacy, w słuchawkach słysze szum, prace dysku twardego, cd-rom i wogule to co pracuje w kompie, takie cichutkie piski itp. Jak ogladam film wieczorem na słuchawkach, albo gram w mojego love sof'a to mnie to troche wpienia. Nie mozna jakos tego wyłaczyc, zagluszyc, zniwelowac, no cokolwiek zeby pomoglo. Stery do SB mam najnowsze. DZIEKI !! A próbowałeś może na innych słuchawkach? Tj. normalne słuchawki a nie komputerowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Probowalem takze na normalnych sluchawkach. To na pewno nie slychac komputera ... zadaj sobie proste pytanie: " Czy jak cd-rom ci sie rozpedza to piszczy ??" ten pisk jest w elektronice i przechodzi na karte muzyczna. A z tym kabelkiem audio to tesh raczej nic nie da bo slysze takze dysk twardy tzn. wiem kiedy pracuje. Ale sprawdze, dzieki za rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hyh kuzyn tak ma ... ze jak mu cd-rom zacznie odczytawac to w glosnikach takie piski sluchac :) (tylko jak jest glosniej) odlacz kabelek audio od cdka ... moze pomozeA po co odłączać kabelek wystarczy zciszyć CD Player wtedy już jego pracy nie będzie słychać a jak będziesz chciał posłuchać sobie jakiegoś cd audio to sobie podgłośnisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Wystarczy wyciszyc odtwarzacz cd i wejscie liniowe i poblem znika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Dzieki ... podzialalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Hyh kuzyn tak ma ... ze jak mu cd-rom zacznie odczytawac to w glosnikach takie piski sluchac :) (tylko jak jest glosniej) odlacz kabelek audio od cdka ... moze pomozeA po co odłączać kabelek wystarczy zciszyć CD Player wtedy już jego pracy nie będzie słychać a jak będziesz chciał posłuchać sobie jakiegoś cd audio to sobie podgłośnisz No twoj sposob lepszy ... ale kombionowalem w dobrym kierunku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...