wilczek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 hmm to pytanie dla osob co sie znaja troche na sercu :) moma mama byla dzisiaj na usg serca, bo jakis lekarz slyszal tam jakies szmery czy cus :( na szczescie okazalo sie ze wszystko jest dobrze ale wypadaja jakies plytki :? o co w tym chodzi i czy to sie jakos leczy, bo lekarz zbytnio nic nie powiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 lekarz nie powiedzial a mama nie zapytala? gdyby mi wypadaly to bym zapytal; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Może to chodzi o płytki z osadów miażdżycowych (czy jakoś tak ;)) zbierających się w tętnicach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 OT bylem przekonany ze chodzi o problemy z napedem CD rom .. hueh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Problem prawdopodobnie dotyczy zastawek sercowych. Jesli wypadaja, to nie jest zbyt dobrze, jednak idzie z tym normalnie zyc. Wszystko zalezy jednak od wielkosci schorzenia. Nalezy unikac ciezkich prac fizycznych. Leczenie polega na codziennym zazywaniu tabletek. Tylko powazne wady sie usuwa operacyjnie. http://kaliszok.republika.pl/zespwypadaniaplatka.htm Z takimi pytaniami to nie do nas tylko do lekarza, bo to powazna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 hmm to pytanie dla osob co sie znaja troche na sercu :) moma mama byla dzisiaj na usg serca, bo jakis lekarz slyszal tam jakies szmery czy cus :( na szczescie okazalo sie ze wszystko jest dobrze ale wypadaja jakies plytki :? o co w tym chodzi i czy to sie jakos leczy, bo lekarz zbytnio nic nie powiedzial nie denerwuj sie....ja mam to od 13 lat(mialem 7 latek gdy to "dostalem") i normalnie z tym zyje....nie biore zadnych tabletek(nie kaza mi brac) i jest ok...a tak BTW to sie nazywa: "wypadanie platkow zastawki mitralnej do przedsionka"..ponoc duzo ludzi to ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 lekarz nie powiedzial a mama nie zapytala? gdyby mi wypadaly to bym zapytal; :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 mnie to nie śmieszy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ok wielkie dzieki za wszystkie wiadomosci, dzisiaj mama idzie do znajomego kardiologa to wszystkiego sie dokladnie dowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zdrowia życzę pani mamie ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...