860lacov Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Chcę kupić procesor. Jeden z nowych modeli AMD.Jedyne 2 sklepy, które go teraz sprzedają to morele i komputronik (może są inne sklepy, ale cena tam jest przeważnie 500zl wyższa). Oststnio wszystko co się dało kupowałem w x-kom jednak dostępność procesorów jest nieznana.2 sklepy, o których mowa to morele i komputronik.Jedyna różnica, którą znalazłem w opisie produktu to gwarancja.Morele 36 miesięcy gwarancji sprzedawcy, a komputronik 36 miesięcy gwarancji producenta. Pytam głównie dlatego, że odkąd pamiętam jeśli miałem z jakimś sprzętem jakikolwiek problem to chyba zawsze były jakieś schody przy dochodzeniu do swoich praw. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Jaki procesor? Istnieje taka strona: https://www.ceneo.pl/98430083 Po za tym trzeba pilnować sieciówek jak ME czy RTV EURO AGD itp. Od czasu do czasu się tam pojawiają, na pepperku też często wrzucają jak coś się pojawi. Edytowane 5 Stycznia 2021 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 5900xW komputronik 2999Morele 2999Inne sklepy albo nie dostępny albo kosztuje 3400 lub więcej Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Słaba dostępność i sklepy zawyżają ceny. Może w tu trzeba spróbować? https://www.proshop.pl/Procesor/AMD-Ryzen-9-5900X-Procesor-12-rdzeni-37-GHz-AMD-AM4-Procesor-AMD-w-pudelku-bez-radiatorawentylatora/2884173 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Proshop pisze, że spodziewają się sprzętu w lutym. Komputer mam nieczynny od listopada. Podana kwotę mogę zapłacić za to żeby nie czekać kolejny miesiąc. Jednego 5900x już u siebie miałem, ale resetował komputer i musiałem odesłać. Jak mam odsyłać następny to wolę do Polski. Będzie nieco szybciej. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Na mindfactory.de mają 5600x i 5800x w cenach odpowiednio 344e i 475e ale to nie PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...