kociamber Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Mam problem , mam xp , kolega 98se , wszystko dzialalo wprzadku , ale nagle padlo .Moge rozmawiac z nim tylko na lanchacie , nie widze jego kompa ani serwerow gier, nie odbiera moich pakietow i na odwrot , pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ktorys z was zainstalowal firewalla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 nie ma zadnych walli , zapor itp . wszystkie protokoly zainstalowane , adresy ip , maski podsieci , duperele , sprawny kabel , wczoraj se gralismy :P , kurde nie wiem , powinno dzialac , nie odbiera moich pakietow i sie ryje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Mialem prawie to samo tyle ze kumpel na 98se udostepnial net dzialalo mi to 2 dni i padlo. U mnie pomoglo utworzenie ponownie miejsca sieciowego na moim kompie WinXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 on tez ma xp , tylko ze ja jjuz tworze to polaczeine 6 raz 8O , i dalej nie odbiera pakietow , gdyby odbieral to byl by luuuz , :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A tworzycie ta sama grupe robocza np. GRUPA_ROBOCZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jasne , jak juz mowilem wszystko jest zainstalowane , ustawiane reczine , nawet tryb dupleksu , to juz mnie wk...denerwuje , poradzcie cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 wycięlo tryb du_pleksu :) to mam ustawine nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 odpal testery kart sieciowych (ta na dyskietkach pod czystym dosem). one Ci prawde powiedza ;) jezeli pakiety tam zaczna przechodzic, to problem z win, jak nie to kablek / ktoras z kart pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 macie koncentrator czy bezposrednio kabelek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Sorki , nie bylo mnie . Mamy bezposredni kabelek rjotka , i jeszcze taki bajer , jak kumpel zainstalowal xpka , to 0 problemow z siecia bylo ale agp mu nie dzialalo :o :lol: 8O :!: , wiec byl zmuszony zainstalowac 98 na nowo , ale to juz dawno bylo . Wczoraj siec dzialala , dzis nie , moze jutro zadziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 kociamber: zrobiliscie co napisalem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 nie mam dosa , a kumpel flopa :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 to ze nie masz dosa to nie robi :P wrzuc plytke z CD od w98, albo dyskietke startowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a jaka odległosc miedzy kompami??Kabelek macie według standartu zrobiony to moze byc powód na góra 15 m moze działac bez wzgledu na to jak zrobisz kabel ale powyzej to moze sie tak własnie dziac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 juz jest wszystko ok , szukam jakiegos prostego - latewgo do zrozumienia :lol: programu do dzielenia transferu , z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 moze ktos podac mi linka do takiego programu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSTaH Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Bylo i to bardzo niedawno - przyjrzyj sie dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamber Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 jakos nie moge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSTaH Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Jak niema jak jest - wystarczy popatrzec na posty o dzieleniu lacza... Wingate, CCProxy http://www.youngzsoft.net/ccproxy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 polecam wingate :P CCPROXY jest troche...... :P nie wazne ;) po prostu lepszy jest wingate :) (chyba, ze nie chcesz im dac do niczego dostepu oprocz www & @ :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...