brusse Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam , chciałem użyć starego routera z modemem adsl do zrobienia małej sieci i udostępnienia drukarki bo nie miała wifi a można było ją wpiąć w lan, odkopałem starego bt huba 2.0 i wszystko działa w miare fajnie poza tym że gdy na komputerze który jest podłączony po kablu dodatkowo chciałbym udostępnić po wifi(mam dwie karty sieciowe) neta z tel i gdy jest i lan i wifi połączone to nie widzi neta tylko bthub wywala caly czas swoja stronę z komunikatem ze brak polączenia. Jak to ogarnąć żeby brał neta z wifi gdy jest wpięty do lan i czy da się pozbyć jakoś tej strony bo się wyświetla za każdym razem gdy się połączy z wifi routera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Trasy statyczne trzeba zrobić. Chyba że udostępniasz poprzez Windowsa to zmostkuj połączenia sieciowieWysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ok na wifi zaznaczylem udostepniaj polaczenie innym i dzial dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...