Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam Mam problem z konfiguracją Internetu światłowodowego. Mam światłowód zakończony terminalem HG8010H i chciał bym go skonfigurować z TP-Link Archer C80 Mam login i hasło które wpisuje podczas konfiguracji TP-Link Archer C80 w opcji PPPOE Brak dostępu do Internetu, czy coś źle robię ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) W opcji "WAN Connection Type" kliknij "Detect" i zobacz co wybierze. W moim przypadku przy podobnym połączeniu wybiera "Dynamic IP" Edytowane 8 Stycznia 2021 przez _LynX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Może tak Dostałem takie dane od operatora Usename - wiadomo Pawsword -wiadomo i 63223845VLAN323647 - a to gdzieś też trzeba wpisać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Advanced dalej Network dalej lan/iptv i tam konfigurujesz vlany wybierz custom i wpisz nr vlanowWysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 I tak zrobiłem Problem rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...