brusse Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam , jaką mozna obecnie kupić drukarke laserowa do domu nie wydajac duzo pieniedzy zeby czasem cos druknac , atramentu nie chce bo zasychaja mi glowice za rzadko drukuje xS . Najprostsza z jakims tanim zamiennikiem tonera fajnie jakby miała wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrTusz Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 Cześć, w ostatnim czasie ceny drukarek poszły w górę, a w hurtowniach brakuje towaru. Mogę zaproponować drukarkęw Brother HL-1223 WE, która jest monochromatyczna, bez skanera, z WiFi i toleruje zamienniki. Zerknij: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-drukarka-brother-hl-1223-we-p-13872.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 oj troszkę dużo , przzegladając natrafiłem na xerox phaser 3020 o o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...