Markus1 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 Witam Jestem zainteresowany założeniem konta pocztowego, które w pełni wykorzysta nowoczesne metody weryfikacji użytkownika. W szczególności interesuje mnie użycie kluczy U2f (np Yubikey). Póki co najbezpieczniejszym i najtańszym jest gmail. To konto można w pełni zabezpieczyć wystarczy klucz U2f. Jako jedyne darmowe używa także protokołu IMAP przy włączonym U2F. Tym samym możliwa jest konfiguracja programów typu Outlook. I tutaj moje Pytanie sprawdzałem Tutanota oraz proton, obydwa nie działają z IMAP. Czy jest jakieś konto, które także obsłuży U2f (fizyczny klucz, nie token mobilny) i jednocześnie pozwoli skonfigurować klienta pocztowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1993 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Lub skorzystać z jakiegoś vps sobie kupić Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...