VikLin Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam Wczoraj zaktualizowałem myszkę przez oprogramowanie dedykowane icue, problem w tym że po tej czynności, myszka nie łączy się przez wifi, natomiast przez bluetooth już tak. Sprawdzając wersję firmware w oprogramowaniu icue, pokazuje mi znak zapytania. Ponowne aktualizowanie zupełni nic nie daje. Nie jestem w stanie znaleźć na internecie firmware do myszki, a jest możliwość ręcznego zaktualizowania z pliku. Dodam jeszcze że podłączając port usb z wifi ten od myszki, jakaś komunikacja musi być, ponieważ gdy nie jest podłączony w icue pisze bym podłączył urządzenie, natomiast jak podłączę pisze UNAVAILABLE,a p[o przejściu w zakładkę gdzie można ją aktualizować status battery jest czerwoy przycisk (nie da rady go nacisnąć). Wymieniałem również baterię na nową ale to również nic nie zmienia. Macie jakieś pomysły co mogę zrobić ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...