szufel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam! Mam problem. Posiadam ryzen 5 2600 i gtx 1650 super. Na cs:go mam 49 fps na niskich, średnich i wysokich tak samo. Z minecraftem mam tak że 100 fps na ustawieniach wydajność. Błagam pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinguPL Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 W cs włącz komendy pod przycisk ~ i wpisz komendę cl_fpsmax (ile chcesz bodajże 0 to nieograniczone a jeżeli nie chcesz sprzętu katować to daj nwm 120) W minecraft są też zablokowane fps ale tam już nwm mam tak samo ale mi więcej nie potrzeba niż 58 więc nie odblokowywuje tyle ci wystarczająco starczy daj sobie grafikę na max i dużo chunków a ci sie nic nie zmieni lub o 2 max 3 fpsy a różnica ogromna pamiętaj że jeżeli masz 30 fpsów stałych to oko już nie widzi żadnej różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinguPL Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 A i jeszcze wejdź w panel sterowania nvidia i dodaj ustawienia po mc i pod cs i tam zmodyfikuj wedłud polecanych ustawień bez problemu znajdziesz na necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...