cr Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Zastanawiam sie nad tymi modelami: 1. SIDEWINDER PRECISSION RACING WHEEL USB MICROSOFT (PC) 2. Logitech WingMan Formula GP 3. THR NASCAR PRO Digital 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1.Podobno lepsza od 2 ale trudna do dostania i ma taki "tik" w pozycji neutralnej -troche denerwujacy 2.Mam i sobie chwalę, byle tylko była to wersja na USB(taką mam) w wersji na gameport nie ma Split axis który jest niezwykle ważny. 3.Nie słyszałem ani nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Polceam Logitech MOMO force, nie pamietam jak to jest ale ostatnio byla Logitecha MOMO nowsza edycja nie za 999zl a za ok 500 :) W miedia marktcie powinny byc nic lepszego juz nie ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a co to te split axis? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ta tylko szkoda mi wydac 500 zl na kierownice ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 wow cr post w tym samym momencie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 No ja jezdzilem na zwyklym logitech i na MOMO tym starszym, wingmana czyc jak plastikowa zabawke a momo to klasa sama w sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jak bym mial 500zl na kierownice to napewno bym wzial momo ale nie mam :) to co bedzie lepsze ten microsoft czy logitech? :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 microsoft ma FF, a logitech nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A jeszcze jedno gdzie ten microsoft ma zmiane biegow?? ^^ I czy sterowniki beda dzialac na win2000? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 microsoft ma FF, a logitech nieSą dwie wersje jedna z FF druga bez ale skoro cr nie chce wydać 500zł na kierownice to tego MS też nie kupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...