Winhert Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Hej od niedawna mam taki problem, który pojawił się po aktualizacji Windowsa 10 Pro: -Nie mogę nic wyszukać przez eksplorator Windowsa, ani przez menu start -Nie mogę wpisać żadnych znaków w formularz tworzenia nowego konta Po użyciu narzędzia do rozwiązywania problemów otrzymałem poniższy komunikat. Skany SFC and DISM nie pomogły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torricelli Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 Spróbuj założyć nowe konto np. taką samą nazwą użytkownika. Zmień nazwę profilu w katalogu Użytkownicy np. admin na admin_0 oraz klucz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\ProfileList Tak moja porada, nie znaczy to że słuszna i skuteczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUND3L Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Spróbuj wyłączyć/włączyć usługę Windows Search Spróbuj wyłączyć|włączyć indexowanie plików/folderów na dysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...