Skocz do zawartości
jasiek

gdzie ????

Rekomendowane odpowiedzi

ja Ci odpowiem na Twoje pytanie :D :

nie dostaniesz w hipermarketach budolwanych blachy miedzianej. a na pewno w Krakowie w ciastoramie i obi. może w innych miastach, ale szczerze wątpie. zadaj sobie proste pytanie: ile ludzi potrzebuje do remontu albo budowy miedzianej blachy 3mm? jedynke może jeszcze, na drobne pokrycia dachowe na przykład.

prawde powiedziawszy z blachą trójką wogóle może być problem, bo np w Krakowie na gilotynie tną podobno max 2mm. czyli 3mm możesz qpić cały arkusz (to nie do końca jest prawdą bo jednak mnie się udaje kupować małe kawałki trójki).

Pozdrawiam

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh no jak ci sie udaje to powiedz gdzie :D

Proszę bardzo. Jeśli mnie pamięć nie myli to tutaj:

"Hart" Sp.j. Centrum Metali Nieżelaznych

30-317 Kraków, ul. Skwerowa 44

woj. małopolskie

tel. (012) 266-06-31 fax. (012) 266-06-31

Trzeba trochę poszukać, bo kawałki blachy Cu 3mm leżą koło gilotyny, chociaż oni uparcie twierdzą, że takiej na gilotynie nie docinają, więc jak znajdziesz za duży kawałek, to licz się z tym, że będziesz musiał qpić cały.

Miłej bloczko-produkcji :D .

Ja wracam do swojej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi