jasiek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Troche nie na temat ale mam pytanie czy dostane w obi lub w castoramie miedz 3mm ??? Sorry za pytanie ale nie chcial bym jechac na marne bo mam daleko do tych sklepow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a do huty albo skupu pojechać nie możesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 nie moge, w gre wchodzi tylko obi i castorama wiec jak ktos wiec czy tam dostane miedz 3mm to prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 we wrocawiu w obi nie ma płaskowników CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 w krakowie w obim sa roznej masci kolanka i rurki miedziane ale plaskownikow tez nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ale mi nie chodzi o plaskownik leczo blache 3mm :wink: a wie ktos moze co jest w castoramie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostin_powell Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jasiek watpie zebys znalazł blache 3mm jak juz to szeroki plaskownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ale ja juz mam plaskownik, mam nawet juz wywiercone bloczki ale potrzebuje blachy zeby ja zlutowac z blokiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 wieszlae miedz 3mm - czyli tzw blacha miedziana to tez rodzal plaskownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostin_powell Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jesli nie masz tak cienkiej blachy albo plaskownika to wez plaskownik wyfrezuj tak zeby mial te 3mm gr i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 watpie zebys znalazł blache 3mm jak juz to szeroki plaskownikłatwiej kupic blache miedziana 3 mm nish plaskownik proponuje pochodzic po sklepach z materialami kolorowymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 otrzymalem 7 odpowiedzi za ktore dziekuje ale zadne z nich nie dotyczylo mojego pytania :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostin_powell Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 poszukaj w panoramie firm pod haslem metale nieżelazne jesli mieskzasz niedaleko ostrowa wlkp to tu znajdziesz to czego potrzebujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ja Ci odpowiem na Twoje pytanie :D : nie dostaniesz w hipermarketach budolwanych blachy miedzianej. a na pewno w Krakowie w ciastoramie i obi. może w innych miastach, ale szczerze wątpie. zadaj sobie proste pytanie: ile ludzi potrzebuje do remontu albo budowy miedzianej blachy 3mm? jedynke może jeszcze, na drobne pokrycia dachowe na przykład. prawde powiedziawszy z blachą trójką wogóle może być problem, bo np w Krakowie na gilotynie tną podobno max 2mm. czyli 3mm możesz qpić cały arkusz (to nie do końca jest prawdą bo jednak mnie się udaje kupować małe kawałki trójki). Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 heh no jak ci sie udaje to powiedz gdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ale ja juz mam plaskownik, mam nawet juz wywiercone bloczki ale potrzebuje blachy zeby ja zlutowac z blokiemmozna kupic malutki plaskownik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 heh no jak ci sie udaje to powiedz gdzie :DProszę bardzo. Jeśli mnie pamięć nie myli to tutaj: "Hart" Sp.j. Centrum Metali Nieżelaznych 30-317 Kraków, ul. Skwerowa 44 woj. małopolskie tel. (012) 266-06-31 fax. (012) 266-06-31 Trzeba trochę poszukać, bo kawałki blachy Cu 3mm leżą koło gilotyny, chociaż oni uparcie twierdzą, że takiej na gilotynie nie docinają, więc jak znajdziesz za duży kawałek, to licz się z tym, że będziesz musiał qpić cały. Miłej bloczko-produkcji :D . Ja wracam do swojej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...