sync Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 WitamMam problem nie działa mi klawisz skrótu win+p .Po uruchomieniu windowsa jak wciskam win+p na chwilę uruchamia się menu ekranów po czym znikaSterowniki do karty graficznej przeinstalowałem wersja windowsaModyfikacja sromotnik windows 10 2004Ktoś pomoże rozwiązać problem bo zależy mi na szybkim przełączaniu ekranów Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Producent karty graficznej może mieć własne skróty, odszukaj je i wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sync Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Znalazłem ale to też nic nie dało.Dziwne że jak ładuje się windows i wcisne win+p to działa do momentu pojawienia się pulpituWysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...